Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

City Hotel - Oddih v središču Ljubljane, Ljubljana, Slovenija - 67 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Comfort dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba fitness centra

City Hotel - Oddih v središču Ljubljane, Ljubljana, Slovenija - 67 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Comfort dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba fitness centra

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ljubljana je na dlani s City Hotelom v središču mesta, raziščite jo peš ali s kolesom. 

City Hotel Ljubljana je 3*superior hotel s 197 udobnimi sobami, kjer si lahko odpočijete pocelodnevnem raziskovanju prestolnice. Odkrivanje Ljubljane pa se ne konča pri vstopuv hotelsko sobo. V vsaki se namreč nahaja košček Ljubljane s fototapeto, kipričara mesto skozi objektiv priznanega fotografa Žige Koritnika. Tako se lahkopotopite v sen pod podobo Zmajskega mosta, Stolnice ali kakšnegapresenetljivega, še neodkritega kotička mesta.

Comfort sobe so odlična izbira,posebno če iščete še več udobja ali namestitev za dlje časa. Sobe so prostornein imajo velika okna, zato so svetle in prijazne. Z željo, da bi ponudili karnajveč udobja gostom z alergijami in drugimi zdravstvenimi zahtevami, so na voljo tudi Comfort sobe s talnim parketom in hipoalergensko posteljnino. Ker je hotel invalidom prijazen ponuja tudi sobe, prilagojene za gibalno oviraneosebe. Vse sobe so namenjene nekadilcem. Prostor za kadilce je na voljopred vhodom v hotel in na hotelski terasi.

Hotel ima v celoti opremljen konferenčni center sštirimi sejnimi sobami, sončno teraso z bujnim zelenjem terprekrasnim pogledom na Ljubljanski grad, fitness, restavracijo in bar.Poleg tega je tu še internetnikotiček in brezplačen brezžični internet po vsem hotelu. 

Za tiste, ki ste prispeli z avtom, je na voljo podzemnagaraža. Možna je brezplačna izposoja koles za brezskrbno raziskovanjeLjubljane, saj je strogi center mesta zaprt za promet.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.