Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Lev - Oddih v Ljubljani, Ljubljana, Slovenija - 58 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 12. leta biva brezplačno), Uporaba fitnessa

Hotel Lev - Oddih v Ljubljani, Ljubljana, Slovenija - 58 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 12. leta biva brezplačno), Uporaba fitnessa

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tudi vi še niste čistoprepričani, kdaj in kje bi izkoristili turistične bone? Ste morda pomislili, dabi bila zanimiva in presenečenj polna tudi prestolnica Slovenije? S to ponudbo si zanimiv in pester oddih lahko privoščite tudi v Ljubljani. 

Hotel Lev je poimenovan po kraljuživali in prav tako kot ta veličastna zver je tudi sam ponosen na vse, karponuja. Vas zanimata kultura in umetnost? Vas mika romantičen vikend vLjubljani? So vas pritegnile turistične znamenitosti? Ne glede na vaše intereseje 4-zvezdični Hotel Lev odlična izhodiščna točka za odkrivanje prelepeslovenske prestolnice.

Brezčasna eleganca z retropridihom – to je vodilo Hotela Lev. Ta slogovno dovršen hotel s štirimizvezdicami ne ponuja le centralne lokacije, ampak tudi čudovit razgled na mestoz najvišjega nadstropja. Hotel je bil pred kratkim temeljito prenovljen ingoste zdaj navdušuje z modernim šik ambientom. Še posebej priljubljen je meddružinami, med drugim zaradi odličnega zajtrka in tople dobrodošlice prijaznegaosebja. Hotel se nahaja v mestnem predelu, kjer so vse kulturne in umetniškeinstitucije na dosegu roke, hkrati pa nedaleč od starega mestnega jedra insproščujočega parka Tivoli. Primeren je tudi za poslovne goste.

Elegantno opremljene klasične dvoposteljne sobe z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema v Hotelu Lev v središču Ljubljane združujejo eleganco in udobje. Pisalna miza in hitra internetna povezava omogočata gostom, ki so v Ljubljani poslovno, da hitro opravijo svoje delo, preostali, ki so v mestu na oddihu, pa se lahko po dolgem dnevu ogledovanja znamenitosti spočijejo v sproščujočem ambientu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.