Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Villa Mozart - Oddih v Podgori , Podgora, Dalmacija, Hrvaška - 112 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 1x steklenica hrvaške penine

Villa Mozart - Oddih v Podgori , Podgora, Dalmacija, Hrvaška - 112 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 1x steklenica hrvaške penine

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Na novo zgrajena in ekskluzivno opremljena Villa Mozart vam ponuja odličen oddih v luksuznih apartmajih s štirimi zvezdicami in zagotovljeno lastno parkirno mesto s 24 urnim video nadzorom. 

Obiskovalci luksuzne vile Makarske riviere v Podgori lahko uživajo v posebej izbranem pohištvu, opremi, terkakotnih tleh, umetniških železnih ograjah in posebnih nočnih lučeh, ki Vili dajejo poseben čar in toplino. Idealna lokacija Vile ponuja vse; 100 m od centra mesta in plaže; 50 m od treh hotelov s ponudbo notranjih in zunanjih bazenov, savne, fitnes centra in rent-a-car storitev; 30 m od trgovine in avtobusne in taksi postaje ter 100 m od banke in restavracije.

Objekt ima sedem apartmajev, šest jih je za do 6 oseb. V vsakem nadstropju se nahajata dva prostorna apartmaja velikosti 75 m2. Apartmaji imajo prijeten ambient in so opremljeni po najvišjih hotelskih standardih. Vsak apartma je popolnoma klimatiziran (ogrevanje / hlajenje), udoben in opremljen zelo moderno, z dvema spalnicama, dvema TWC-a, kuhinjo in dnevno sobo ter velikim balkonom (10 m2) in s čudovitim pogledom na morje. Okna in sobni balkon poleg pogleda na morje imajo tudi pogled na goro Biokovo.

V pritličju se nahaja en apartma za dve osebi in z možnostjo enega dodatnega ležišča. Apartma ima ločen vhod, spalnico, WC, kuhinjo in dnevno sobo. Kot ostali apartmaji je tudi ta popolnoma opremljen in klimatiziran. Pred stanovanjem je prostorna terasa v velikosti 10m2, obdana s čudovitim zelenjem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.