Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pension Bachseitenhof - Gorski oddih s pogledom na Dachstein, Radstadt, Avstrija - 396 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen vstop v savno

Pension Bachseitenhof - Gorski oddih s pogledom na Dachstein, Radstadt, Avstrija - 396 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen vstop v savno

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste morda gledali nemško gorsko reševalno televizijsko nadaljevanko DieBergretter? Postavljena v slikovite in veličastne avstrijske Alpe z najboljznano podobo gore Dachstein je morda v vas vzbudila željo, da bi bili tudi samiv osrčju te idilične narave. Odlična ponudba že čaka na vas.

Penzion Bachseitenhof se nahaja vregiji Salzburg Pongau na prijetni posesti, grajen v stilu gorske koče in s pogledomna gore, med njimi na veličastni ledeniški masiv Dachsteina. Odpočijte si namirni lokaciji v osrčju narave, ali preživite aktiven oddih, saj se namestitevnahaja le 500 m od najbližje smučarske vlečnice. Pozimi je idealna za smučanjein zimske aktivnosti, poleti pa za pohodništvo, gorništvo, jahanje alikolesarjenje.

Od središča mesta Radstadt jepenzion oddaljen 5 km in le 10 km od Termalnega zdravilišča Amadé. Penzionponuja tudi savno z neomejenim dostopom v času vašega bivanja. Uživate lahko vigranju biljarda ali namiznega tenisa. Gostom je na voljo brezplačen brezžičniinternet in brezplačno zasebno parkirišče. S kartico Salzburger Sportwelt Card prejmeteštevilne ugodnosti in  popuste pri cenahvstopnic najboljših znamenitosti v regiji.

Sobe so udobne in v njih se bostepočutili domače, opremljene so s prijetnim lesenim pohištvom. Vsaka soba imalastno kopalnico in TV.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.