Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Family Hotel Amarin - Družinski oddih med vikendom, Rovinj, Istra, Hrvaška - 469 EUR - 2x nočitev v Premium Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 13,99 let brezplačno), 2x polni penzion za 2 osebi

Family Hotel Amarin - Družinski oddih med vikendom, Rovinj, Istra, Hrvaška - 469 EUR - 2x nočitev v Premium Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 13,99 let brezplačno), 2x polni penzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Family Hotel Amarin je odlična izbira za vso družino, otroci pa bodonavdušeni. V letu 2019 je bil razglašen za najboljši družinam prijazen hotel naHrvaškem.

Nahaja se nahaja na zelenempolotoku s prekrasnim razgledom na staro mestno jedro Rovinja, je le 50 moddaljen od plaže in 4 km od centra mesta. Ima 276 urejenih sob ter 4 prostornesuite. V vseh sobah je mini bar, sušilec za lase, sef, klimatska naprava, TV,kad ali tuš in vse nastanitvene enote imajo balkon.

Raznovrstne vsebine in igrišča,privlačen kompleks bazenov, wellness in spa, restavracije in bari s prigrizki,igralnice in skrbno zasnovani programi Amarin Kids Kluba so razlog, da je tahotel prva izbira za družine z otroki.

Family Hotel Amarin je polnpresenečenj za celotno družino. Vse vsebine in aktivnosti so skrbno zasnovane,da bi spodbudile radovednost, domišljijo in ustvarjalnost otrok in jih s tem osrečile.Na vsakem koraku jih čaka nekaj novega in zanimivega – med igro v naravi ali naštevilnih ustvarjalnih in športnih delavnicah ter šolah se bodo učili inpridobivali nove izkušnje in znanje. Starši se jim lahko pri tem raziskovanjupridružijo ali pa se sprostijo v eni od skritih oaz ob morju ali v wellnessuvedoč, da so njihovi otroci v varnih rokah in spodbudnem okolju. Z zadovoljnimiotroki si bodo lahko tudi starši privoščili kakšen trenutek oddiha. V hoteluter njegovi okolici bodo zagotovo našli dovolj vsebin za sproščujoč oddih, kijih bo napolnil z energijo.

Amazing Amarin je kraj, kjer seskrivajo čudežna, srečna presenečenja, ki bodo obnovila duha in telo inustvarila spomine za vse življenje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.