Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

UNDO Collagen Drink | Visokokakovosten kolagenski napitek s hidroliziranim kolagenom in hialuronsko kislino | 30-dnevni program.

UNDO Collagen Drink | Visokokakovosten kolagenski napitek s hidroliziranim kolagenom in hialuronsko kislino | 30-dnevni program.

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Spodbudite tvorbo kolagena in preprečite predčasne znake staranja. Z dodano hialuronsko kislino in vitaminom C!... Hialuronska kislina zagotavlja hidracijo kože, ki ostane navlažena še nekaj tednov po prenehanju uporabePatentirani kolagen Naticol®️ zmanjša gube za 16,5%Zabrišite znake staranja s hialuronsko kislino in kolagenomVidno zmanjšane gube v samo 2 mesecih!... Najboljša formula za kožo, zaradi katere vas bodo ljudje spraševali, kakšna je vaša skrivnost! Vsebuje hidroliziran kolagen tipa I Naticol®, hialuronsko kislino, vitamin C in ekstrakt borovnice za navlaženo, čvrsto in obnovljeno kožo, lase in nohte.Zakaj potrebujem kolagen in hialuronsko kislino v svoji dnevni rutini?Se kdaj vprašate, kaj dela kožo mladih tako polno, gladko in elastično? Preprosto je: koža mladih vsebuje višjo koncentracijo hialuronske kisline in kolagena. S staranjem - to se za...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.