Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Creina - Oddih v središču Kranja, Kranj, Slovenija - 63 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

Hotel Creina - Oddih v središču Kranja, Kranj, Slovenija - 63 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Popoln oddih na Gorenjskem. Tu vas pričakuje hotel Creina. Nahaja se v središču Kranja, prestolnici slovenskih Alp, kjer si z eno nogo v mestu, z drugo pa v naravi.

Kranj je že od nekdaj prestolnica slovenskih Alp, zaradi največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna pa velja tudi za kulturno srce Slovenije. Posebnost mesta je rečni kanjon v samem mestnem jedru.

V Hotelu Creina obljubljajo popoln oddih v osrčju mesta Kranj, zgodovinskem, kulturnem in športnem središču Gorenjske, kjer ste le korak oddaljeni tako od urbanega mestnega življenja kot tudi od čudovite narave, ki obdaja mesto.

V restavraciji se najde nekaj za vsakogar, lahko so to slastne gurmanske dobrote, izbrane in okusne glavne jedi, sveže solate ali slastne sladice. Vsa hrana je sveža in pripravljena z veliko mero dobre volje in skrbi za vaše zadovoljstvo in udobje.

Kranj obdaja slikovita narava, ki ponuja številna aktivna doživetja. Okoliški hribi, jezera, reke in zeleni gozdovi, vabijo k nepozabnim avanturam. Za vse, ki svoje dneve radi preživljate pestro in aktivno, organizirajo različne športne aktivnosti in izlete, ki so zaradi pestre ponudbe Kranja raznoliki, zanimivi in primerni za vse starosti. 

Obiščite obližnji Bled, Ljubljano, Brdo pri Kranju, Krvavec, Jezersko, ali uživajte v čudovitih pogledih z Jošta ali Šmarjetne gore.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.