Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kopanje v Biotermah! SUPER CENA za odraslo karto za celodnevno kopanje v Termalnem parku Bioterme!

Kopanje v Biotermah! SUPER CENA za odraslo karto za celodnevno kopanje v Termalnem parku Bioterme!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Termalni park Bioterme
Notranji in zunanji termalni park

Posebnost, ki še posebej odlikuje Bioterme Mala Nedelja, je termomineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin na globinah 2.273 ter 1.537 m s temperaturo med 42 in 51 stopinj Celzija. Prepustite se njenim prijetnim učinkom v notranjem termalnem parku, kjer vas pričakuje skupno 600 m2 vodnih površin s temperaturo vode med 29 in 34 stopinj Celzija. Plavalni bazen, otroški bazen, počivalni bazen z masažnimi elementi ter večnamenski bazen vas pričakujejo vse dni v tednu med 8. in 21. uro.
Zunanji termalni park tvori skupno 1.400 m2 vodnih površin, ki so odprti v poletnih mesecih. Izven poletne sezone so gostom na voljo 2-3je whirlpooli. Ljubitelji savn se lahko proti doplačilu razvajate v notranji in zunanji finski savni, turški, infrardeči ali zeliščni savni, lahko pa se odločite za individualni zakup savne v glampingu za 2-4 osebe do 3 ure.
V termalnem parku je tudi samopostrežna restavracija s ponudbo hrane in pijače. Vsakodnevno vam ponujano malice in kosila (od 11.30 do 15.00) ter dodatno a la carte ponudbo hrane. Da bo sprostitev popolna, pa si lahko privoščite masažo, ki bo še dodatno sprostila telo in duha. Rezervacijo termina masaže opravite na recepcij Termalnega parka.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.