Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Villa Hana, Mostar, Bosna in Hercegovina - 50 EUR - 2x nočitev v Kraljevskem apartmaju za 2 osebi, Turistična taksa

Hotel Villa Hana, Mostar, Bosna in Hercegovina - 50 EUR - 2x nočitev v Kraljevskem apartmaju za 2 osebi, Turistična taksa

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mostar je dobil ime po čuvajih mostov, na obalah rekeNeretve. Njegova največja znamenitost je Stari Most, zgrajen v 16. stoletju, inje pod zaščito UNESCO-a. V Mostarju vam ne bo nikoli dolgčas, saj ponujaštevilne zanimivosti. Če se odločite za obisk Mostarja, imate tudi možnostizletov do mest, kot so Međugorje, Kanjon Neretve, Počitelj in drugi.


Hotel Villa Hana je hotel s 3 zvezdicami, ki se nahaja le100 metrov od središča Starega Mesta in le nekaj minut od Starega Mostu. Ponujaenoposteljne, dvoposteljne, triposteljne sobe, Family Apartmaje in Royal KingApartma.


Hotel je primeren za individualne obiske, prav tako pa tudiza skupinske obiske.Namestitvene enote so opremljene po najnovejših standardih skabelsko, TV-jem, brezplačnim internetom, WC-jem in fenom.Na voljo je tudi veliko parkirišče, ki je primerno zaavtobuse, avtomobile in motorje. Parkirišče je pod video nadzorom.


Osebje vam lahko organizira tudi prevoz od/do železniškepostaje, različne izlete do znanih turističnih destinacij v okolici.Recepcija je gostom na voljo 24 ur.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.