Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Phoenix - Wellness romantika v dvoje, Zagreb, Hrvaška - 80 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Elegance dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x pijača dobrodošlice

Hotel Phoenix - Wellness romantika v dvoje, Zagreb, Hrvaška - 80 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Elegance dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x pijača dobrodošlice

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Spoznajte hotel - dobitnika prestižne nagrade za najbolj romantičen hotel na Hrvaškem! 

Gre za prvi romantični hotel s 4 zvezdicami v Zagrebu, ki je prejel prestižno nagrado svetovnega turističnega časopisa Luxury Travel Guide za najbolj romantičen hotel na Hrvaškem. Hotel Phoenix ponuja popolnoma nov koncept hotela, ki je namenjen parom, poslovnim gostom, ki poleg nastanitve iščejo tudi uživanje in sprostitev od stresa. 

Ob prihodu v hotel boste občutili intimno in toplo vzdušje ter posebno skrb za detajle. V sklopu hotela je fine dining restavracija Maestro, Wellness & SPA center z Indoor Golf & Fitness centrom, veličastna dvorana Magic hall (do 400 oseb) ter 55 modernih Classic, Elegance in Deluxe sob, od tega posebno urejenih 7 Deluxe sob kategorije Romantic. Poleg sodobne opremljenosti, dizajn sob vsebuje dekoracijo v barvi sivke, ki je obenem zaščitni znak hotela. V hotelu lahko pričakujete romantično večerjo ob svečah, romantične organizirane zaroke in razna slavja, degustacijo vin v vinoteki, posebno pripravo sobe, personalizirana sporočila, aromatično kozmetiko in še in še. 

Romantično doživetje v wellnessu vključuje sproščanje v hidro masažnem bazenu (35°C) ter whirpoolu (28°C), vodno in zračno masažo, prostor za sproščanje, finsko savno, tretmaje z aroma soljo, prijetno glasbo in pitje zeliščnih čajev.    

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.