Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Central Inn Zlatibor - Luksuzni oddih v čudovitem Zlatiboru, Zlatibor, Srbija - 201 EUR - 5x nočitev z zajtrkom v Studio apartmaju za 2 osebi (otroci do 10. leta bivajo brezplačno), 15% popust na vso ponudbo hrane in pijače v Gastro...

Central Inn Zlatibor - Luksuzni oddih v čudovitem Zlatiboru, Zlatibor, Srbija - 201 EUR - 5x nočitev z zajtrkom v Studio apartmaju za 2 osebi (otroci do 10. leta bivajo brezplačno), 15% popust na vso ponudbo hrane in pijače v Gastro...

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


U samem srcuZlatibora, blizu jezera in centra vseh dogajanj, pa vendar v skritem kotičku,je svoje mesto našel Central Inn – novi kompleks apartmajev. Izberite svojpopolni apartma in naj se vaš oddih začne na eni od najlepših gora Srbijezačne.

Zlatibor je gora, ki se razprostira na površini okrog 1000km2, dolga 30 km in široka 15 km z najvišjim vrhom Tornik 1496 mnv. Mesto Zlatibor in njegova okolica jeznano letovišče, zimski priljubljeni turistični center in klimatskozdravilišče.

Central Inn je novi kompleks apartmajev, ki je bil zgrajenleta 2009. Nahaja se v samem centru Zlatibora, pa vendar skrit gnečo glavnegasprehajališča in gostom nudi miren in prijeten ambient za uživanje z družino inprijatelji. S svojimi 16 modernimi apartmaji in studiji, opremljenimi po najvišjihstandardih in dodatnimi ugodnostmi za popolno doživetje, je hotel najnovejšidodatek k turistični ponudbi Zlatibora.

Uživajte v modernem in udobnem studiu, v katerem je zakonskapostelja in eno enojno ležišče, mini bar, čajna kuhinja, kopalnica s tuš kabinoin balkon. Dodatno vam je na voljo sušilec za lase, sobna strežba,storitve pralnice in 24 urna recepcija, pa tudi Wi-Fi in TV. Vsi apartmaji so klimatizirani. 

Apartmajsko ponudbo dopolnjuje prvi Gastro bar na Zlatiboruv katerem lahko uživate v veliki edinstveni ponudbi hrane in pijače. CentralInn Gastro bar so zasnovali energični in mladi ljudje in predstavlja prviGastro bar v turistični ponudbi Zlatibora. Ideja je z da novim, sodobnimkonceptom ustvarja nepozabno harmonijo edinstvenega ambienta in okusa zavsakega gosta.

Ambient apartmajem je zasnovan tako, da bo vaše bivanjenadvse udobno in prijetno in se boste počutili kot doma, a hkrati tudi kot nadopusti, ki bo zaradi naših storitev vrhunski.         


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.