Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Dubrovnik - Konec poletja v Dubrovniku, Dubrovnik, Hrvaška - 96 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

Hotel Dubrovnik - Konec poletja v Dubrovniku, Dubrovnik, Hrvaška - 96 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Dubrovnik. Gosti bodo morda pozabili, kaj so v tem hotelu slišali, gotovo pa ne bodo pozabili, kako so se v hotelu počutili.

Hotel Dubrovnik je elegantno urejen in ponuja občutek udobja vsakemu gostu. Obnovljene sobe so klimatizirane, vsaka ima kopalnico, brezplačen internet, telefon, LCD TV s satelistkimi programi, sušilec za lase kot tudi vse ostale potrebne stvari in pripomočke. Na razpolago je tudi brezplačna storitev čiščenja čevljev in shranjevanja vrednih predmetov v sefu. V bližini hotela je zasebno parkirišče, na voljo je po predhodnem povpraševanju.

Hotel se nahaja v Dubrovniku, na polotoku Lapad. Gosti lahko uživajo v restavraciji, ki je v sklopu hotela. Posebna ponudba vključuje tudi otroško igrišče in teraso za sončenje. 24 ur je na voljo tudi recepcija. Lahko se preizkusite v različnih športih, tudi v jahanju in potapljanju. Prav tako je na voljo najem koles ali avtomobila.

Staro mestno jedro je od hotela oddaljeno 3,2 km, javni prevoz pa je oddaljen samo 2 minuti hoda. Najbljižje letališče je Zračna luka Pleso, od hotela je oddaljeno 19 km, ob predhodni rezervaciji je mogoče najeti prevoz do letališča ali katere druge destinacije.

Za razvajanje brbončic se ustavite v restavraciji Nono, kjer boste gotovo našli nekaj zase. Na voljo vam je tudi bogata vinska karta.

Prav tako je po dostopnih cenah na voljo veliko izletov.

Zaradi izredno dostopnega in predvsem profesionalnega osebja si boste želeli hotel Dubrovnik obiskati večkrat.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.