Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Club Hotel Cortina + dunajski živalski vrt, Dunaj, Avstrija - 239 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Club Hotel Cortina + dunajski živalski vrt, Dunaj, Avstrija - 239 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

9%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Club Hotel Cortina se nahaja v mirnem in elegantnem dunajskem okrožju Hietzing in uspešno deluje že več kot 25 let. Zaradi mirne lege je hotel odličen kraj za družine in poslovneže.

Vsako jutro, preden se odpravite na izlet in začnete odkrivati čudovite znamenitosti Dunaja, lahko uživate v skodelici kave in si v miru ogledate najnovejše novice v hotelskem udobnem preddverju.

Z brezplačnim brezžičnim internetom in izbiro piva, žganih pijač in prigrizkov boste v hotelskem hotelskem baru uživali v prijetnem kraju za postanek na poti do vaše sobe.

Vse sobe vključujejo kopalnico, prho ali kad in vgrajen sušilec za lase. Osnovni toaletni pripomočki so na voljo na zahtevo na hotelski recepciji. Vse sobe so opremljene s telefoni, kabelsko televizijo in mini barom. Dostop do interneta je brezplačno na voljo v vseh sobah. Avto je možno parkirati na ulici, v bližini hotela.

Začnite dan s samopostrežnim zajtrkom, ki ponuja kavo, čaj, vročo čokolado, izbiro sadnih sokov, različne kruhe, narezke in različne sire, pecivo, slane namaze, marmelado, granolo in žitarice ter sveže sadje.Odkrijte Dunaj, ki je že od nekdaj navduševal številne skladatelje, pisatelje in pesnike. Še danes je mesto, ki v sebi skriva najboljše in najelitnejše glasbene akademije in izpolnjuje sanje marsikaterega umetnika. Vsekakor si morate vzeti čas za ogled palače Schönbrunn, se načuditi lepotam v Muzeju lepih umetnosti, obiskati Mozartovo hišo in Hišo glasbe, pa tudi Dunajsko filharmonijo in katedralo Svetega Štefana. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.