Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Filipini - Oddih v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 110 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba jacuzzija (glede na razpoložljivost)

Hotel Filipini - Oddih v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 110 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba jacuzzija (glede na razpoložljivost)

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pridite v Poreč inpreživite oddih v prečudoviti Istri, kjer boste imeli možnost doživetiMediteran, kakršen bil nekoč. Prepustite se miru in se obkrožite z vinogradi teroljčnimi nasadi!


Hotel Filipini se nahaja na samem vhodu v vas Filipini poleg Poreča, obkrožen z naravnim zelenjem ter lokalnimi vinogradi in oljčnimi nasadi. Sproščujoče popoldneve izkoristite za počitek na terasah z izjemnimpogledom na naravne lepote. Privoščite si romantično večerjo v hotelskirestavraciji, ki nudi izključno domačo avtohtono kuhinjo, ki je bazirana nadomače vzgojenih sestavinah. Seveda, kapljica vrhunskega istrskega vina jeobvezna.


Če boste svoj oddih preživeli v Poreču, boste doživeli mestozabave, turizma, nočnega življenja, prijetnega sonca in toplega morja. Številnikulturno-zgodovinski spomeniki, ki se nahajajo v samem središču Poreča,dokazujejo, da je bil Poreč že od nekdaj središče dogajanja. ObiščiteEufrazijevo baziliko iz 6. stoletja, Neptunov hram in številne druge spomenikekulture. Mesto Poreč vam ponuja možnost rekreacije na vodi in kopnem, zabavo vštevilnih znanih nočnih klubih, barih in restavracijah, ki vsako leto privabijogoste iz celega sveta. Številne plaže so zagotovilo za kakovosten oddih.Kulturna dogajanja se odvijajo čez celo leto: koncerti klasične glasbe,folklorne manifestacije ter številni zabavni večeri.
https://www.youtube.com/watch?v=IkkwbeOyA-U

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.