Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TUI BLUE Kalamota Island Resort - Oddih na otoku ob Dubrovniku, Koločep, Dalmacija, Hrvaška - 237 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Standard za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

TUI BLUE Kalamota Island Resort - Oddih na otoku ob Dubrovniku, Koločep, Dalmacija, Hrvaška - 237 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Standard za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ali želite preživeti počitnice proč od prometnih cest, obkroženi z naravo in morjem? Ležati na ležalniku in se prepustiti sončnim žarkom? Osvežiti se v kristalno čistem morju? Uživati v specialitetah kuharja popolnoma brez skrbi? Rajski oddih vas čaka na otoku Koločep.

Najjužnejši hrvaški naseljeni otok, 3 km zahodno od Dubrovnika,  se nahaja znotraj Elafitskih otokov.  Znan je kot Koločep, domačini pa so mu nadeli še drugo ime, Kalamota. Na samem otoku ni cest, edina cesta je betonska cesta med dvema naseljema, ki je dovolj široka za pešce, ne pa tudi za vozila. Na otok lahko pridete z navadno trajektno linijo. V oazi miru, obdan z borovci in oljkami, se nahaja TUI Blue Kalamota Island Resort.

Hotel ima 144 sob različnih kategorij. Vse sobe so moderno opremljene, imajo balkon ali teraso, klimatsko napravo, TV, mini bar, kopalnico, sef, sušilec za lase. Hotelska restavracija se nahaja v velikem klimatiziranem območju z zunanjim dvoriščem in jedilnico ter čudovitim pogledom na hrvaško obalo.

Na otoku si lahko ogledate kar 17 dragocenih kulturnih spomenikov, večinoma manjših cerkva in kapelic ter druge dragocene in zelo privlačne primere stare arhitekture. Oglejte si trdnjavo Kaštio v Donjem Čelu, ki še vedno priča o preteklih napadih piratov in roparjev. Sprehodite se po predelu, imenovanem Sv. Petar, kjer se je sprehajal že znani dubrovniški pisatelj Marin Držić ali se preprosto sprostite, počivajte in uživajte v vsem, kar vam nudijo hotelske storitve in čudovita narava.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.