Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Club218 Apartments - Wellness oddih ob Blatnem jezeru, Siofok, Madžarska - 65 EUR - 2x nočitev v Premium apartmaju z balkonom ali s teraso in pogledom na Blatno jezero za 2 osebi, Neomejena uporaba wellness centra Club218 v pritličju 

Club218 Apartments - Wellness oddih ob Blatnem jezeru, Siofok, Madžarska - 65 EUR - 2x nočitev v Premium apartmaju z balkonom ali s teraso in pogledom na Blatno jezero za 2 osebi, Neomejena uporaba wellness centra Club218 v pritličju 

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Club218 senahajajo na Zlati obali Siófoka, enem najbolj priljubljenih letovišč na Blatnemjezeru, odprti so vse leto in ponujajo edinstvene panoramske, dobro opremljeneapartmaje z vrhunsko teraso in pogledom na Blatno jezero. Popolna namestitev vClub 218 Apartments je odlično izhodišče za številne različne dejavnosti,oglede in uživanje v naravi. Raziščite Blatno jezero in si privoščite sproščenevečere v wellnessu.

Siofokje mesto v regiji Somogy na južnem bregu Blatnega jezera. Znano po svoji 17 kmdolgi obali je druga najbolj priljubljena počitniška destinacija (takoj zaBudimpešto). Zahvaljujoč turizmu je ena najbogatejših občin Madžarske in jo med domačini imenujejo tudi "prestolnica Blatnegajezera". Najbolj znana znamenitost je stari leseni vodni stolp na glavnem trguSiofoka z nočno osvetlitvijo. Ves dan lahko uživate na plaži in v wellnessu aliraziskujete okolico. Nedaleč stran je jezero Heviz s termalno vodo, termalnovodno zdravilišče Kehidakustány, lahko se odpravite na izlet z ladjo doBalatonfüreda, enega najbolj neverjetnih mest v bližini Blatnega jezera, alipa obiščete živalski park Bella, muzej mineralov in najbolj poznajo mesto sivke- Tihany z benediktinskim samostanom. Za tiste, ki radi kolesarite, je na voljotudi več kolesarskih poti.

Apartmaji Club218 se nahajajov apartmajski hiši Club218, v osrčju Siofoka, neposredno na obali Blatnegajezera. Apartmajska hiša ima neposreden dostop do plaže, zahvaljujoč odličnilokaciji pa lahko gostje uživajo v čudovitem razgledu z balkona apartmajev.Gostom sta na voljo brezplačen notranji bazen in wellness ter brezplačen WiFi.

Oprema apartmaja: dnevnasoba s kavčem in / ali zakonsko posteljo, LCD TV, kuhinja in jedilnica,kopalnica, predsoba. Vsak apartma ima balkon s pogledom na Blatno jezero. Apartmaji Premium imajo večje terase in jedilnico z vrtnim kavčem(včasih z visečo mrežo), medtem ko imajo apartmaji na višjih nivojih superpanoramski pogled. Obstaja tudi več klimatiziranih, popolnoma opremljenihapartmajev različnih velikosti, za 2-6 ljudi, s panoramskim pogledom na Blatnojezero.

Wellness center (od 9 do21h): notranji bazeni s pogledom na jezero, otroški bazen, jacuzzi, infrardečasavna, finska savna, aroma soba, parna soba, fitness, vrt, ležalniki, lesenootroško igrišče in peskovnik. Wellness magnetne kartice odpirajo tudi vrtnavrata, kjer so restavracije, pekarna, frizerski salon, različne trgovine inpeščena plaža ob jezeru nekaj korakov stran. Uživajte v lokalnih restavracijahin poskusite madžarsko okusno hrano: langoš, golaž, paprika töltött (polnjenapaprika), töltött káposzta (polnjeno zelje), paprikás burgonya (krompir vpaprikaški omaki).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.