Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Marie-Luisa - Uživajte v mirni četrti Prage, Praga, Češka - 47 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba bazena

Hotel Marie-Luisa - Uživajte v mirni četrti Prage, Praga, Češka - 47 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba bazena

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Češka prestolnica je arhitekturni dragulj med evropskimi mesti, hotel Marie Luisa pa stoji v mirni četrti Prage, le 15 minut od starega mestnega jedra. 

Praga je enonajbolj romantičnih mest na Češkem in vsekakor tudi najbolj znana. Mestno središčenudi dom za 1,3 milijone ljudi in je hkrati glavno in največje mesto države.Mesto se nahaja na reki Vltavi in ponuja obiskovalcem čudovito slikovitopokrajino. Ima dolg seznam znamenitosti, ki si jih je vredno ogledati: Praškigrad, Stari mestni trg s praško astronomsko uro, Karlov most, Vyšehrad, hribPetřín ... ni čudno, da je zgodovinsko središče Prage vpisano na Unescov seznam svetovne dediščine.

Hotel Maria Luisa ima 29 udobnih sob z lastno kopalnico s tušem, telefonom in satelitsko televizijo. Gostje Marie-Luisa se lahko sprostijo v wellnessu s savno, vročo kopeljo in zunanjim bazenom ali uživajo na velikem vrtu.

V hotelu Maria Luisa se boste počutili kot doma, obenem pa boste le nekaj korakov od nekaterih mestnih znamenitosti: letalskega muzeja Kbely in spomenika prvemu radijskemu prenosu v nekdanji Čehoslovaški, v bližini je tudi znani hokejski klub Hc Slavia Praha in kino Aero.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.