Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Camping Park Umag - Classic mobilne hiške, Umag, Istra, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v Classic mobilni hiški Verteneglio za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 11. leta), Uporaba zunanjih bazenov

Camping Park Umag - Classic mobilne hiške, Umag, Istra, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v Classic mobilni hiški Verteneglio za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 11. leta), Uporaba zunanjih bazenov

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hrepenite pokakovostnem oddihu, kjer boste uživali v lepotah narave in občutku svobode, kiga ponuja kamp? Predstavljamo vam Megabon ponudbo udobnih mobilnih hišk včudovitem Umagu! Uživajte v novem kompleksu bazenov in vrhunski namestitvi!
https://www.youtube.com/watch?v=qy1b3o_z8lI&feature=emb_logo

CampingIN Park UmagMobile Homes je kraj, kjer se narava in udobje stopita v eno in takopredstavljajo popolno destinacijo za družinski oddih. Mobilne hiške Classic sopopolne za družine, ki želijo uživati v udobju, ki ga imajo doma ter za tiste,ki želijo svoj oddih v naravi začiniti z luksuzom. Kvalitetna in široka izbiraaktivnosti vam dajejo možnost aktivnega oddiha! Mobilne hiške se nahajajo blizuplaže in sprehajališča ob morju in vam tako nudijo popolno vzdušje za edinstvenoddih v naravi ob vrhunskem udobju.

Mobilne hiške Classic: površina enote: 24 m2, pokrita lesena terasa z mizo in stoli ter ležalniki, popolnoma opremljena kuhinja, velik hladilnik s skrinjo, klima naprava in TV, postelje: 4+2, spalnica z dvojno posteljo, otroška soba z dvema posteljama, kopalnica (s tušem).

Plaža in bazeni: betonirana plaža in divja plaža v senci, zunanji kompleks bazenov z bazenom za otroke in dojenčke z gusarsko ladjico, 3 km sprehajališča ob morju.

Športna ponudba v kampu : odbojka na mivki, nogomet, kolesarske steze, steze za jogging in trekking, zabavni športni program: gimnastika v vodi, pilates, yoga, aerobika,zumba.

Animacija in zabava: kompleks zunanjih bazenov z gusarsko ladjo, številna igrišča za otroke, plesna terasa, adrenalinski park,dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle, Croatian Club, Mini Club, Teenage Club, zabavno-poučni eko park s prikazom znamenitosti Istre, 3 km sprehajališča, cona za žar.

Za najaktualnejšo ponudbo dogodkov v okolici in Istri obiščite Istria Experience Info Point, kjer lahko dobite informacije o zanimivostih, znamenitostih, gastronomiji in izletih v regiji.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.