Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Allmer i Styrassic Park - Wellness oddih, Bad Gleichenberg, Avstrija - 205 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Allmer i Styrassic Park - Wellness oddih, Bad Gleichenberg, Avstrija - 205 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

27%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste za najboljši 3-dnevni wellness oddih za 2 osebi v Avstriji? Izberite Hotel Allmer, ki je obdan z nežnimi hribi Štajerske termalneregije, nahaja pa se neposredno ob zgodovinskem zdraviliškem parku BadGleichenberg. Prečudovit panoramski notranji bazen ponuja pogled na park in jepovezan s sončno teraso. Spa vključuje savno, parno kopel, laconium intelovadnico.

»Uživaj življenje, tam kjer je najlepše.« S tem geslom vas bodo sprejeli in pozdravili v hotelu Allmer. Že pri vstopu v hotel boste začutili prijetno vzdušje družinsko vodenega hotela, s tradicijo že od leta 1977 vodi hotel sedaj že 2. generacija družine. Korak za korakom so prenovili in razširili nekdanjo stavbo iz leta 1872 v današnji hotel Almer in združili tradicijo z modernim stilom. Na recepciji so vam na voljo od od 7:00 do 22:00 ure in vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri uresničitvi vaših želja.
 
Hotel Allmer se nahaja v središču mesta Bad Gleichenberg, neposredno na zgodovinskem delu prvotnega zdravilišča iz 19 st. in ima 89 udobno opremljenih sob in vse imajo balkon. V dvoposteljni sobi (20-25m2) je na voljo minibar, sef, sušilec za lase, lastna kopalnica, telefon, TV, Wi-Fi, kopalni plašč in brisače. 


Po dolgih sprehodih in pohodih ni nič boljšega kot da sesprostite v panoramskem notranjem bazenu s tušem in masažnimi curki. Pridobitenovo moč, potopite se v eliksir življenja!Uživajte v panoramskem notranjem bazenu, savni in rimski kopeli v 3. nadstropju hotela vsak dan od 7:00 do 22:00 ure. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.