Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Residence San Rocco - Oddih ob Gardskem jezeru, Soiano del Lago, Italija - 340 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Residence San Rocco - Oddih ob Gardskem jezeru, Soiano del Lago, Italija - 340 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

21%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v Residenci San Rocco na griču med številnimi oljkami. Sprostite se ob razgledu na očarljivo panoramo jezera Garda in čudovito italijansko pokrajino. Obiščite Residenco San Rocco ob jezeru Garda!
 
Residenca San Rocco je edinstven kraj, njen edinstven položaj je idealen za tiste, ki iščejo sproščujoče počitnice; čudovita narava in številne storitve prispevajo k temu, da tu preživite pravi dopust.
 
Gostje lahko poiščejo sproščujoče kotičke, se sprehodijo po oljčnih poljih in vrtovih ali meditirajo v popolni tišini. Vljudnost, skrb in pozornost do podrobnosti spremljajo goste med obiskom, zaradi česar je bivanje v Residenci San Rocco resnično sproščujoče in prijetno.
 
Rezidenca ima sobe in apartmaje, ki lahko sprejmejo do pet oseb.
V notranjosti rezidence gostje lahko uživajo v baru ali restavraciji, terasi na strehi s čudovitim pogledom na jezero, bazenu, obdanem z oljkami, velikem zasebnem zunanjem parkirišču in priročnem zaprtem parkirišču (ob doplačilu).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.