Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Marquise - Francoski šarm v Beogradu, Beograd, Srbija - 44 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi , 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Marquise - Francoski šarm v Beogradu, Beograd, Srbija - 44 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi , 1x zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Dobrodošli v Hotel Marquise, nov objekt s štirimi zvezdicami. Pod dizajn tega luksuznega hotela je podpisana skupina beograjskih dizajnerjev. Hotel je skrbno dizajniran tako, da spominja na Francijo in francoski arhitekturni šik slog.

Hotel Marquise se nahaja v Mišarski ulici, v mirni coni in bližini parka Tašmajdan, Jugoslovanskega dramskega gledališča, Cvetnega trga, prav tako so v bližini tudi najbolj priljubljeni lokali in restavracije. Hram svetega Save se nahaja 10 minut hoje od hotela. V okviru hotela Marquise je restavracija za zajtrk, sodoben in urban lobby bar, prav tako je gostom na voljo tudi garaža. Vsem gostom ponujajo kakovostne storitve in nepozaben oddih v eni od 28 sob.

Hotel predstavlja mirno oazo v samem središču vseh dogajanj v Beogradu. Poleg luksuzne opreme v sodobno dizajniranem prostoru ponuja nekaj za vsakogar, ne glede na to ali ste v Beogradu poslovno ali le uživate v turističnih znamenitostih.

Tudi vi uživajte v vrhunskih storitvah in najdite svoj kotiček v eni od 28 sob. S hotelom Marquise bo vaše bivanje v Beogradu gotovo nepozabno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.