Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Dostoevsky - Oddih v Sankt Petersburgu , Sankt Petersburg, Rusija - 89 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let biva brezplačno), Darilo dobrodošlice (buteljka vina)

Hotel Dostoevsky - Oddih v Sankt Petersburgu , Sankt Petersburg, Rusija - 89 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let biva brezplačno), Darilo dobrodošlice (buteljka vina)

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Dostoevsky**** se nahaja v zgodovinskem in arhitekturnem centru SanktPetersburga. Le 5 minut sprehoda vas od hotela vodi mimo mogočnih arhitekturnihspomenikov vse do osrčja mesta in gala pogleda na Sankt Petersburg.

Hotel je bil grajen leta 1783 in se nahaja na Vladimirjevem trgu. Modernodizajnirana stavba gleda direktno na stolnico Naše Gospe Vladimirske. Stolnicaje bila grajena v 18 st. in s svojo arhitekturo dominira na trgu ter ga krasi.S trga se odpira pet ulic, ki vas vodijo mimo muzejev, še posebej zanimivegaarhitekturnega muzeja, in mimo gledališč.  

Hotel Dostoevsky****ima 218 sob različnih kategorij. Vse sobe so moderno opremljene in združujejoklasično eleganco z moderno opremo. Gostom je na voljo dostop do brezplačnega brezžičnegainterneta, satelitske televizije, minibar, klima, sef in postrežba v sobo 24 urna dan. Hotel združuje zgodovinski šarm z visokim nivojem modernega udobja instoritev in je zato izredno priljubljen tako pri domačih kot tudi tujihturistih, poslovnežih in umetnikih.  

Gostje lahko uživajo vinteriorju Restavracije Dostoevsy v 5. nadstopju opremljene v stilu 20 st. Meniponuja zanimivo kombinacijo ruske in evropske kuhinje. Na vinski karti pa lahkoizbirate med številnimi sortami vina, ki bodo izpopolnile okus že tako slastnega obroka. Zajtrk je samopostrežni in je na voljo od 7.00 do 10.30 ure. Za lepzaključek večera, po polnem dnevu novih doživetij, bo prava izbira hotelski bar, BarRaskolnikov. Elegantna atmosfera in panoramski pogled s ptičje perspektive nastaro mestno jedro vas bo definitivno navdušil. Obiščite Sankt Petersburg inizberite Hotel Dostoevsky****.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.