Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Villa Sianna - Luksuzni oddih v Vodnjanu, Vodnjan, Istra, Hrvaška - 879 EUR - 5x nočitev za 6 oseb, Uporaba zasebnega bazena

Villa Sianna - Luksuzni oddih v Vodnjanu, Vodnjan, Istra, Hrvaška - 879 EUR - 5x nočitev za 6 oseb, Uporaba zasebnega bazena

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hrepenite po mirnem, privatnem,udobnem in modernem oddihu z namestitvijo ob bazenu med oljčnimi nasadi skozarcem pravega domačega istrskega vina vrhunske kakovosti v roki? Če steodgovorili z da, potem vas le še klik loči od sanjskega oddiha v Villi Sianna.  

Villa Sianna se nahaja v idiličnemokolju oljčnih nasadov in s svojimi tremi prostornimi spalnicami z zakonskimiposteljami, lahko poskrbi za udobno namestitev šestih oseb. Pred vilo se nahaja bazen, kjer se v vročih poletnih dneh lahko osvežite, ali pa preprosto uživate navrtni terasi z žarom, kjer si lahko pripravite vašenajljubše specialitete.

Villa Sianna je od centra mestnegajedra oddaljena le 3 km in 10 km od mesta Pulj.Nahaja se vistrskem mestu Vodnjan, ki se lahko pohvali s številnimi zgradbami iz srednjegaveka, največjo cerkvijo v Istri in njenim najvišjim 62 m visokim zvonikom.Posebnost cerkve sv. Blaža so še mumificirana telesa nekaterih svetnikov in kar370 relikvij. Domačini so ohranili svojo tradicijo vse do danes, zato vas bodo na vašemoddihu spremljali vonj oljk, okus dobrega vina in istrskih specialitet tertradicionalna arhitektura. V bližini si lahko ogledate tudi park kažunov,suhozidnih pastirskih hišk. Istra vas vabi!     

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.