Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Avto Camp Lapaž - Sprostitev v toplicah Sveti Martin, Sveti Martin na Muri, Hrvaška - 49 EUR - 2x nočitev v avtokampu za 4 osebe, Brezplačna uporaba finske savne in bazena Apartmajev Lapaž

Avto Camp Lapaž - Sprostitev v toplicah Sveti Martin, Sveti Martin na Muri, Hrvaška - 49 EUR - 2x nočitev v avtokampu za 4 osebe, Brezplačna uporaba finske savne in bazena Apartmajev Lapaž

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odlična priložnost za oddih in sprostitev v Termah Sveti Martin!

Terme Sveti Martin so ene od najlepših hrvaških zdravilišč in nudijo idealno priložnost za sprostitev in rekreacijo. Neokrnjeni del Evrope, medžimurska zelena oaza miru, veliko vsebin in gastronomskih užitkov, evropska destinacija odličnosti! Avtokamp Lapaž se nahaja v središču turističnega naselja Terme Sveti Martin, le 100 metrov od vhoda v bazene.

Kamp je odprt celo leto in je sestavljen iz 24 parcel, ki se nahajajo v senci in na soncu. Dostop je možen tudi za maxi avtodome in prikolice. Parcele so razporejene na travnatih in kamnito-gramoznih površinah. Vse parcele so opremljene z elektriko, odtokom in vodovodom. V kampu so sanitarije (100 m2) s tuši in stranišči.

Če ste aktivna oseba in svoj prosti čas zapolnite z aktivnostmi na prostem, so v kampu različne možnosti za športno rekreacijo: v bližini kampa je igrišče za odbojko, košarko in nogomet. Kamp je idealno izhodišče za pohodništvo in kolesarjenje. Je možnost izposoje koles na lokaciji.
Na voljo je brezplačen brezžični internet. Najbližja trgovina je oddaljena 150 metrov. Kiosk se nahaja na recepciji bazena v bližini kampa.

V bližini Term Sveti Martin se nahajata stari baročni mesti Varaždin in Čakovec s številnimi kulturno-zgodovinskimi znamenitostmi in zgradbami.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.