Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Vila Lili - Oddih v Rovinju, Rovinj, Istra, Hrvaška - 139 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi , 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Vila Lili - Oddih v Rovinju, Rovinj, Istra, Hrvaška - 139 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi , 2x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Vila Lili je vaša najboljša izbira v Rovinju. V stanovanjski četrti, a vendar v bližini morja in ostalih hotelov, je na voljo 17 sob, ki predstavljajo točno tisto, kar ste želeli za svoj oddih in vašo družino.

Vse sobe so različne in izžarevajo dušo domačinov. Postelje z antialergijskimi vzglavniki so kot nalašč za dober spanec. Ko zjutraj odprete okno svoje sobe, vas po obrazu poboža sonce, vonj morja, sivke in rožmarina pa vam bodo zaželeli dobro jutro. 

Ulice starega mestnega jedra Rovinja vas bodo kar same vabile na sprehode in odkrivanja umetniških ateljejev, ki na vsakem koraku krasijo in bogatijo podobo kamnitih stavb. Vodile vas bodo do največje znamenitosti Rovinja, cerkve sv. Evfimije, ki s svojim 60 m visokim stolpom nudi prekrasen razgled na mesto, njegovo okolico in prostrano morje. Le-to vas bo zvabilo na poležavanje na plažah, kopanje, ali druge športne aktivnosti. Zvečer pa v Vili Lili lahko ob kozarčku pravega Istrskega vina opazujete zvezde in planete na nebu, saj se v mansardi nahajata dva odlična teleskopa.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.