Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Rezidenca Ortus - Paket razvajanja v Ankaranu, Ankaran, Slovenija - 237 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Rezidenca Ortus - Paket razvajanja v Ankaranu, Ankaran, Slovenija - 237 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Rezidenca Ortus,ki mu pred vhodom dela družbo 200 let stara oljka, je zasnovan kot butičen,individualen in sodobno ter minimalistično opremljen hotel, ki gostom nudizasebnost, mir in udobje. V lesu zasnovan in trendovski hotel nudi prijetenambient za sprostitev ter razvajanje v mirni in zeleni naravi polotoka.  

Obmorska klima, zatišna obmorska lega in neokrnjena narava zagotavljajosproščujoč in miren počitek. Ankaran leži na južnem pobočju Miljskega polotoka,na samem začetku slovenskega dela istrske obale, nedaleč od državne meje zItalijo. Eno izmed najlepših obmorskih naselij v Sloveniji je docela zaščitenood severnega vetra – burje.

Mirna lokacija hotela vam omogoča prijetenpočitek. Da bi vam lahko zagotovili sprostitev kot si jo zaslužite, hotelponuja celovito udobje. Superior sobe so udobno opremljene, vsaka ima posteljo,TV, klimo, ogrevanje in lastno kopalnico.

Okolica hotela ponuja veliko aktivnosti, tako v poletnih kottudi v zimskih mesecih. Poleg morja in urejenih plaž lahko svoj prosti časizkoristite tudi s kolesarjenjem po urejenih in označenih kolesarskih poteh, sesprehodite do bližnjega italijanskega mesta Muggia ali pa obiščete bisereslovenske obale.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.