Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Palace Hotel Hevíz - Wellness oddih v Hevizu, Hévíz, Madžarska - 266 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, Polpenzion

Palace Hotel Hevíz - Wellness oddih v Hevizu, Hévíz, Madžarska - 266 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, Polpenzion

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite wellness Hotel Palace Heviz 4* v središču Heviza. Rezervirajte nepozaben termalni oddih z 58% popustom!

Imeniten hotel s 4 zvezdicami se nahaja v središču slikovite okolice termalnega jezera, ki slovi po svoji zdravilni vodi. Hotel najdete v mestu Heviz, samo 200 metrov je oddaljen od jezera. Gostom je na voljo 165 prostornih sob in apartmajev za nekadilce. Izkušeno, prilagodljivo in prijazno osebje se bo potrudilo, da ustreže vsem vašim željam.
 
Heviz je eno od najpomembnejših tamkajšnjih turističnih središč. Mesto se nahaja na severozahodnem delu Blatnega jezera, le 6 km od Keszthelyja. Je eno najbolj znanih zdravilišč na Madžarskem, priljubljeno med evropskimi turisti.

Standardna soba je prostorna in udobna, primerna za 2 odrasli osebi in 1 otroka (na dodatnem ležišču). Vsebuje klimo za ogrevanje, televizijo z madžarskimi in mednarodnimi programi, telefon, mini bar, kopalnico s tušem, sušilec za lase, zakonsko posteljo, pisalno mizo s stoli in jedilno mizo. Kopalni plašči so prav tako vključeni v ponudbo. 
 
Hotel Palace Palace Hévíz 4 * ponuja tudi številne in kakovostne wellness storitve. Zdravilišče, po katerem je to mesto znano, bo izboljšalo vaše duševno in telesno zdravje. Preživite trenutke na svežem zraku in se sprostite v enem najbolj znanih zdraviliških mest v Evropi. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.