Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Risnjak - Oddih v Gorskem kotarju, Delnice, Hrvaška - 66 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

Hotel Risnjak - Oddih v Gorskem kotarju, Delnice, Hrvaška - 66 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Delnice se nahajajo le uro vožnje od Zagreba in pol ure od Reke, v središču Gorskega kotarja, ki mu Hrvati pravijo tudi »Zeleno srce Hrvaške«. Delnice so odlična izbira za počitnice, tako v zimskih kot v vročih poletnih mesecih.

 
Sredi Delnic se nahaja obnovljen hotel Risnjak, ki je prejel zlato plaketo za kvaliteto namestitve in storitev. S svojimi 20 udobnimi sobami in gostoljubnim osebjem, hotel ponuja številne možnosti namestitve, od vikend paketov do kongresov, športnih dogodkov, team buildingov in manjših wellness programov. Restavracija »Goranska kuća« ponuja širok nabor domačih jedi.

 
Hotel Risnjak se nahaja v samem centru Delnic, blizu dobro poznanega parka Delnice in gozdnega parka Japlenski vrh. Hotel Risnjak je bil ocenjen kot hotel, ki spada v kategorijo treh zvezdic. Hotel ponuja tudi fitnes.


Med prenovo hotela je družina Kraljević stremela k ohranitvi izgubljenega duha pokrajine. Skupinsko delo, prijazen in prijeten pristop do gostov in visoka kvaliteta storitev so glavna načela hotela Risnjak.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.