Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Nova - Poletni oddih v Neumu, Neum, Bosna in Hercegovina - 83 EUR - 1x nočitev v sobi s pogledom na park za 2 oseb, 1x zajtrk za 2 osebo

Hotel Nova - Poletni oddih v Neumu, Neum, Bosna in Hercegovina - 83 EUR - 1x nočitev v sobi s pogledom na park za 2 oseb, 1x zajtrk za 2 osebo

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Iščete kraj za popoln oddih? Preverite hotelNova 4*, Neum.

Mesto v slikoviti uvali na južnem deluvzhodnega Jadrana, na obrobju Dubrovnika in ob zelo pomembnih potehcivilizacije. Od vedno je bil zanimivo področje lokalnega in globalnega pomena.Mediteranska klima s specifičnim rastlinjem in živalstvom se širi po celempodročju in tako omogoča prebivalcem gojenje oliv, fig in vinske trte.

Hotel Nova 4*, majhen in miren družinskihotel, je eden od najboljših jadranskih okolij za miren in sproščujoč oddih.Obkrožen je z borovim gozdom, pogled se razprostira na modri Jadran.Za vrhunsko gastronomsko doživetje obiščiterestavracijo, kraj, kjer se eksotične in odlično predstavljene jedi kombinirajos prijetno vaško hrano.

Hotel Nova ima čudovito teraso, na katerilahko uživate v prekrasnih sončnih zahodih, sezonski zunanji bazen, bar in vrt.Terasa za sončenje z ležalniki se nahaja ob bazenu in je na razpolago vsem gostom.Brezplačen Wi-Fi je na voljo, zasebno parkirišče pa se lahko uredi obdoplačilu.Vse sobe v hotelu imajo stol, zasebnokopalnico s tušem in sušilcem za lase, TV z ravnim zaslonom in klimo. Nekateresobe imajo tudi prostor za sedenje. V sobah je tudi omara.

V okolici Neuma se nahaja veliko možnosti zaizlete. Obiščite znameniti Dubrovnik, Mostar, Neretvo, slap Kravice ali naravnipark Hutovo blato.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.