Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Zepter - Masaža za vaju in oddih ob reki Uni, Kozarska Dubica, Bosna in Hercegovina - 65 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Zepter - Masaža za vaju in oddih ob reki Uni, Kozarska Dubica, Bosna in Hercegovina - 65 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zepter Hotel****  se nahaja v središču Kozarske Dubice, na sami obali reke Une ter nudi možnost obiska Nacionalnega parka Kozara ter Naravnega parka Lonjsko polje. Una je reka v SZ delu Bosne in Hercegovine, ki na zahodu razmejuje BiH in Hrvaško. Ime Una izvira iz korena občnega imena unda, ki označuje razburkano vodo, vodo, val. Po drugi razlagi pa Una izvira iz besede uno, ki pomeni eden, edina.


Hotel postavlja nova merila hotelske namestitve in storitev, kakovosti in stila. Lokacijo hotela karakterizira dobra povezava z okoliškimi mesti, v neposredni bližini pa se nahaja tudi avtocesta Beograd-Zagreb, s čimer je vzpostavljena dobra komunikacija s sosednjimi državami.


Vse sobe so opremljene z barom, s TV plazmo, z Wi-Fi in s kabelskim internetom, klimo in teraso. Popolna in profesionalna storitev je eno glavnih načel poslovanja. Gostom so neprekinjeno na razpolago tudi recepcija, parkirišče, sobna strežba in panoramsko dvigalo.


Gastronomska ponudba je na voljo v dveh restavracijah z velikim izborom jedi po naročilu iz tradicionalne in mednarodne kuhinje, gostom pa ponujajo tudi bogat izbor vin. Prekrasne terase s panoramskim pogledom na reko Uno bodo vaše doživetje še izpopolnile. Za vas organizirajo vse vrste prireditev: koktajl zabave, poroke, maturantske večere, krste in rojstno dnevne zabave. Za poslovne skupine je v hotelu na voljo konferenčna soba z vso potrebno avdio in video opremo.


Hotel ponuja tudi storitve v Wellness & Spa centru. Sodobni Wellness enter je na dveh nadstropjih, a poleg savne, parne kopalnice in jacuzzija, strokovni tim vam ponuja tudi razne masaže, tretmaje obraza in telesa.


Za popolno združitev zabave in oddiha, sprostitve in nege zdravja vam hotel nudi fitnes in storitve wellness & SPA centra.


Obiskovalci boste lahko uživali v udobju samega hotela, imate pa možnosti obiska atraktivnih destinacij in spoznavanja kulturnega bogastva okoliških krajev. Tako lahko obiščete Banja Luko, Nacionalni park Kozara, planoto Mrakovica, področje Jesenovac, samostan Mođtanica, etno vas Knežico, Naravni park Lonjsko polje, itd.

https://www.youtube.com/watch?v=a10f63vbAv0


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.