Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermal Panzio Sarvar - oddih na Madžarskem, Sarvar, Madžarska - 246 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi 

Thermal Panzio Sarvar - oddih na Madžarskem, Sarvar, Madžarska - 246 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi 

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Thermal Panzió Sárvár je nov hotel, ki se nahaja v osrednjem delu Sarvarja. Gre za hotel, ki predstavlja odlično izbiro za turiste, ki si želijo obiskati ta del Madžarske.

Nahaja se v bližini Büka, znanega zdraviliškega mesta na Madžarskem. Sarvar je obkrožen s hribi Kemeneshat, med turisti je priljubljen tudi zaradi gradu Nadasdy, zelo radi si ogledajo tudi botanični vrt.
 
Hotel Thermal Panzió Sárvár se nahaja v mirnem, a hkrati osrednjem delu mesta, v soseski Arborétum. Od Spa centra je oddaljen 15 minut hoje. V hotelu Thermal Panzió Sárvár si lahko privoščite vse standardne storitve, dodatna prednost pa je v tem, da v njem najdete mir in tišino, ki ju potrebujete.
 
Vse sobe imajo lastno kopalnico, TV, telefon in mini bar. V sproščujočem vzdušju hotela boste zagotovo preživeli popoln oddih.
 
Restavracija v hotelu je odprta vsak dan od 8. do 20. ure. Tu lahko gostje uživajo v tradicionalnih mediteranskih jedeh in madžarskih specialitetah. V restavraciji je na voljo velika dvorana za 30 ljudi in manjša za 20. Prav tako med obrokom lahko uživate na terasi restavracije.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.