Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Luksuzne vile na Hvaru - oddih za celotno družino, Hvar, Hrvaška - 499 EUR - 3x nočitev za do 8 oseb v vili Dane, Cvita, Liza ali Mare, Poraba elektrike in vode

Luksuzne vile na Hvaru - oddih za celotno družino, Hvar, Hrvaška - 499 EUR - 3x nočitev za do 8 oseb v vili Dane, Cvita, Liza ali Mare, Poraba elektrike in vode

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Štiri počitniške vile se nahajajo v mirnem zahodnem delu mestaHvar, približno 80 metrov od morja, vsaka s svojim zasebnim vrtom in zunanjimbazenom.

Središče mesta Hvar je oddaljeno 15 minut hoje ob morju.
Vse vile se razprostirajo v dveh nadstropjih in lahko udobnosprejmejo 8 oseb. Vile so idealne za družine ali skupine prijateljev.

Vila Dane ima 4ločene spalnice, kuhinjo s pomivalnim strojem in jedilnico, sezonski zunanjibazen, vrt in teraso. Opremljena je s televizijo z ravnim zaslonom ssatelitskimi programi in predvajalnikom DVD.


Vila Cvita ima 4spalnice, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico,pralni stroj, eno kopalnico s tušem, zunanji bazen in teraso. Opremljen je stelevizijo z ravnim zaslonom s satelitskimi programi.


Vila Liza ima 4 spalnice, 4 kopalnice s tušem in kadjo, dnevnosobo s sedežno garnituro in jedilnico, kuhinjo s pomivalnim strojem,mikrovalovno pečico in hladilnikom, zasebnim bazenom, vrtom in opremo za žar.

Vila Mare ima 4 spalnice, balkon, teraso, kuhinjo, dnevno sobos satelitsko televizijo z ravnim zaslonom in DVD-predvajalnikom, kopalnico spralnim strojem in vrt z zasebnim zunanjim bazenom.

Priljubljene znamenitosti v bližini vil so Hula Hula lokal naplaži , klub Carpe Diem na Hvaru, hvarsko gledališče in Arsenal.Do letališča Split je 42 km.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.