Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Dalmacija Sunny Hotel by Valamar - First Minute - Superior soba, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 1.375 EUR - 7x nočitev v Superior sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi, 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Dalmacija Sunny Hotel by Valamar - First Minute - Superior soba, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 1.375 EUR - 7x nočitev v Superior sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi, 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite poletne počitnice v Dalmaciji. Dalmacija Sunny Hotel by Valamar slovi po lokaciji tik ob plaži v bližini središča Makarske. Odmislite delo in uživajte v hotelu, ki ponuja vse za aktivne ali sproščujoče počitnice ob morju.   

Odločite se za:        

Bivanje v superior dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje. V sobi je kopalnica s kadjo, klima, mini bar, satelitska televizija, sušilnik za lase, telefon in brezplačen Wi-Fi dostop do spleta. Prav tako z balkona lahko gledate proti morju.      

Sprostitev na plaži ali v bazenu. Uživajte na urejeni plaži, posuti z belimi prodnatimi kamenčki, gotovo ne boste spregledali niti zunanjega bazena s prostorom za sončenje in uživanje. Oddahnite si daleč stran od skrbi in vsakodnevnih obveznosti.          

Aktivne in zabavne počitnice. Če radi raziskujete, se podajte na razburljive izlete v okolico Makarske in odkrivajte dalmatinske otoke ter atraktivna zgodovinska mesta. V hotelu izkoristite bogat športno-rekreacijski program ali plesne ure, ob tem enkrat za spremembo za trenutek ne mislite na otroke, ki bodo uživali v aktivnostih otroškega kluba. Če si radi privoščite zabavo, je tudi za to poskrbljeno v mestu ali na hotelski terasi.       


Kakovostno izbiro restavracij in barov. Privoščite si uživanje v dobrotah hrvaške in mednarodne kuhinje, ob tem uživajte na terasi hotelske restavracije. Zvečer se odločite za romantično ali zabavno doživetje, odpravite se v beach bar in restavracijo Il Golfo. Prav tako se ustavite v baru ob zunanjem bazenu, ki vam ponuja bogato izbiro toplih napitkov, koktajlov, lahkih jedi in sendvičev.   

Preživite počitnice ob morju v bližini središča mesta. Bivajte v sobi, ki je od plaže oddaljena le nekaj korakov, hkrati pa se po promenadi lahko sprehodite in v 10 minutah uživate v živahnem središču Makarske.   

Izkoristite privilegij idealne plaže, na kateri lahko preživite aktiven dan ali v miru preberete knjigo. Kristalno čisto morje, čudovita plaža, naravna senca borovcev – poleg tega vas tu čakajo ležalniki, restavracije in bari ter različne aktivnosti za otroke. Uživajte v napihljivem vodnem parku, na vodnih toboganih, preizkusite se tudi v vodnih športih. Če imate raje bazen, vzemite ležalnik, uživajte v soncu in odmislite skrbi. Poskrbljeno bo tudi za otroke, zagotovo se bodo za več ur zamotili v bazenu za otroke, ki je več kot idealen za igro, zabavo in raziskovanje.   

Ne izpustite priložnosti za obisk wellnessa v hotelu Dalmacija Sunny. Privoščite si turško kopel, masažo, telesu v telovadnici ponudite malce drugačno vadbo, kot je plavanje, na koncu se za večere uredite v lepotnem centru, ki vam nudi več vrst različnih lepotnih tretmajev.

Privoščite si sanjski dopust in rezervirajte sobo z balkonom ter uživajte poletje s čudovitimi pogledi na morje. Sprostite se na atraktivni hotelski plaži ali ob bazenu. Izkoristite športne in zabavne aktivnosti za vse generacije. Razvajajte brbončice na terasi hotelske samopostrežne restavracije.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.