Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Appleline Apartmaji Mostar, Mostar, Bosna in Hercegovina - 43,50 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Darilo dobrodošlice

Appleline Apartmaji Mostar, Mostar, Bosna in Hercegovina - 43,50 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Darilo dobrodošlice

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Spoznajte Mostar!Mesto, ki ga ne boste nikoli pozabili. Očaral vas bo s svojo zgodovino inkulturo. Ob pogledu na Stari Most boste zagotovo ostali brez besed.


Mostar je dobil ime po čuvajih mostov, na obalah rekeNeretve. Njegova največja znamenitost je Stari Most, zgrajen v 16. stoletju, inje pod zaščito UNESCO-a.V Mostarju vam ne bo nikoli dolgčas, saj ponuja številnezanimivosti. Če se odločite za obisk Mostarja, imate tudi možnost izletov domest kot so Međugorje, Kanjon Neretve, Počitelj in drugi.


Appleline Apartmaji, ki se nahajajo 1 km od Starega mostu in 1,2 km od starega bazarja, vam zagotavljajo, da se boste prinjih počutili kod doma. Po ogledu vseh znamenitosti se boste lahko odpočili na vrtu z zunanjim bazenom in teraso,  ter si na zunanjem žaru, ki je na razpolago pripravili okusno večerjo. Vsi studiji so opremljeni s kabelsko televizijo z ravnim zaslonom, mini barom in opremljeno kuhinjo. Uživali boste lahko v pogledu na vrt, v apartmajih pa vam je prav tako na voljo brezplačen WiFi. 



Vsekakor toplo priporočamo ogled starega mestnega centra z znamenitim starim kamnitim mostom in čaršijo, kjer lahko najdete mnoge spominke znamenitega Orienta, najdejo pa se tudi takšni iz časa zadnje vojne. Ne zamudite tudi skokov mladih junakov s starega mostu v mrzlo Neretvo, ki si na ta način služijo dodaten kruh. Mlade skakalce boste lahko srečali že od meseca maja naprej, pa vse do poznega poletja.


To je zagotovo kraj za nepozaben oddih ali počitnice, za vse, ki bi se radi naužili lepot narave ter si ogledali del zgodovine in kulture.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.