Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Austria & Bosna, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 70,50 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena

Hotel Austria & Bosna, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 70,50 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Austria & Bosnia 5 * je zasnoval češki arhitekt Franz Blažek v času avstro-ogrske vladavine v Bosni in Hercegovini, ko je bila zasnovana večina mestnih objektov in hotelov v Sarajevu. Hotel je neposredno povezan z Zdraviliščem Spa Terme Ilidža in je del termalno-rehabilitacijske hotelske družbe Hoteli Ilidža, ustanovljene leta 1892.

Hotel Austria & Bosna že od nekdaj predstavlja tradicijo elitnega turizma na sarajevski Ilidži, tudi v času ko je ta hotel bil rezidenca avstro-ogrskega prestolonaslednika Franca Ferdinanda.

Hotel Austria & Bosnia je maja 2018 odprl svoja vrata edinstvenim potrebam gostov. Od prijetnega udobja, unikatno opremljenih sob/apartmajev in restavracij ter odlično urejenih konferenčnih dvoranah do uživanja v wellnessu in spa-ju ... vse to in še več vas čaka v hotelu Austria & Bosnia.

Hotel Austria & Bosnia ponuja vrhunsko zadovoljstvo s petimi zvezdicami v edinstveni hotelski ponudbi v Sarajevu ...

Hotel je od sarajevskega vojnega predora oddaljen 3,6 km, od ulice Baščaršija je 12 km, najbližje mednarodno letališče Sarajevo pa je le 4 km stran.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.