Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Čarobni predbožični Milano, Milano, Italija - 39 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, Zunanji ogledi po programu

Čarobni predbožični Milano, Milano, Italija - 39 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, Zunanji ogledi po programu

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Veličasten trg Piazza Duomo, najlepše modne trgovine, kavarne, slovita operna hiša, stojnice božičnega sejma, dišeče dobrote, darilca... Prečudovit izlet!


Odhodavtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja preko Sežane v Italijo,mimo Benetk in Padove do Milana – mesta mode in nogometa.


Prestolnica Lombardije je pomembno mesto visokeitalijanske kulture s posebnim življenjskim utripom in slogom, kjer si bogatapreteklost in vznemirljiva sedanjost podajata roki. Mesto je finančna ingospodarska prestolnica severne Italije. Ogled bomo pričeli na veličastnem trguPiazza Duomo z istoimensko stolnico,ki je največja gotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi.Po ogledu se bomo sprehodili pod arkadamigalerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijo najlepše modne trgovine. Tukajboste našli svetovno znane blagovne znamke, ki so prava paša za oči. Ustavilise bomo v eni pravih kavarn, saj brez kapučina v Milanu ne gre. Sprehodili sebomo do slovite milanske operne hiše – Teatroalla Scala. Po ogledu mesta si bomo privoščili nekaj prostega časa za sprehod med stojnicami božičnega sejma natrgu Piazza Duomo in uživali v dišečih dobrotah ter nakupili darilca za našenajbližje.  


V večernihurah sledi povratek proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.