Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3 DELNI MEGA PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA, NAČIN HUJŠANJA PO NARAVNI POTI, KAVITACIJA+MINERALNO POVIJANJE+ROČNA LIMFNA MASAŽA TREBUHA, STEGEN IN ZADNJICE! SALONI PHYT'S V LJUBLJANI IN KRANJU

3 DELNI MEGA PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA, NAČIN HUJŠANJA PO NARAVNI POTI, KAVITACIJA+MINERALNO POVIJANJE+ROČNA LIMFNA MASAŽA TREBUHA, STEGEN IN ZADNJICE! SALONI PHYT'S V LJUBLJANI IN KRANJU

64%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA 3 DELNI TRETMA PREOBLIKOVANJA TELESA: kavitacija + mineralno povijanje do pasu + ročna limfna masaža
Kavitacija, drugače imenovana nekirurška liposukcija, je metoda razbijanja maščobnih celic
Rezultati mineralnega povijanja: izboljšanje splošnega počutja, zaradi manjše obremenitve telesa s toksini in odpadnimi snovmi.3 obiski v povprečju zmanjšajo obseg telesa za eno konfekcijsko številko!!LJUBLJANA - Rudnik, Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, 030/ 248 339KRANJ, Smledniška cesta 94, 040 705 346kupon je veljaven do 15.1.2020Pri kavitaciji utlrazvočna naprava generira nizko-frekvenčne ultrazvočne valove, ki ustvarijo nekakšen mirko-mehurčke. Ti ob poku sprostijo energijo, ki razbije maščobno celico. Odvečna maščoba se s kavitacijo ne izloči iz telesa, ampak se prenese v medcelično tekočino, od kjer gre v jetra, limfo, delno jo telo porabi za energijo, ali pa se izloči s potenjem in urinom.Mineralno povijanje telesa ali mineralni body-wrapping, je neinvazivna metoda oblikovanja postave, ki daje takojšnje rezultate. Poleg tega, da pomaga pri odpravljanju celulita in zmanjšuje obseg telesa, odvaja strupe ter izboljšuje tonus in elastičnost kože.
Tretma zaključimo z masažo, da dosežemo boljši učinek. Masaža pospešuje krvni in limfni obtok ter omogoča, da se osredotočimo na problematična mesta npr. kjer je več celulita. Izvajamo jo z oljem iz organsko pridelanega peteršilja in žajblja in telesa ne obremenjujemo z sintetičnimi aditivi.
Nato na kožo nanesemo rastlinski losjon (preparat je izključno iz sestavin naravnega izvora, z BIO certifikatom Cosmebio, ne vsebuje PEG, parabenov, fenoksietanola, ne vsebuje sintetičnih sestavin, izdelek ni testiran na živalih), ki vsebuje:divji kostanj: ugodno deluje na kapilare, oži žile spodbuja krvni obtok,črni ribez: bogat z vitaminoma C in E, antocianskimi barvili ter minerali,rdeče grozdje, cipresa: zmanjšujeta otekanje tkiva,oslad, timijan in pasijonka: zavirajo revmatično delovanje, pomirjajo ter blažijo vnetjater hladilni mentolov losjon (preparat je izključno iz sestavin naravnega izvora, z BIO certifikatom Cosmebio, ne vsebuje PEG, parabenov, fenoksietanola, ne vsebuje sintetičnih sestavin, izdelek ni testiran na živalih), temu je poleg divjega kostanja in črnega ribeza dodana tudi: arnika, ki oži žile in lajša otekline in kafra, ki zavira vnetja, artritis, bolečine v mišicah, zvine in revmatizem.
Mentol ima hladilni učinek, lajša bolečine, pospešuje krvni obtok in posledično obnovo poškodovanega tkiva. Sledi povijanje telesa v mokre kompresijske povoje, kar dodatno pospešijo cirkulacijo krvi in izločanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.