Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Adventni izlet: Božični Gradec in ledene jaslice že od 11 €

Adventni izlet: Božični Gradec in ledene jaslice že od 11 €

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Obiščite v prazničnem času drugo največje avstrijsko mesto. Simpatično mestno jedro je na listi svetovne kulturne dediščine Unesco, mesto pa se ponaša z enim najbolj bogatih adventih sejmov v srednji Evropi. Izlet odlikuje...


Obiščite v prazničnem času drugo največje avstrijsko mesto. Simpatično mestno jedro je listi svetovne kulturne dediščine Uneco, mesto pa se ponaša z enim najbolj bogatih adventih sejmov v srednji Evropi. Izlet odlikuje nenaporna vožnja, zanimivi ogledi in obilica prostega časa za samostojne oglede in nakupovanje na stojnicah. Vabimo, vas da se tokrat odpravite na avstrijsko Štajersko!
Potek izleta
Na pot se bomo odpravili v jutranjih urah. V prestolnico avstrijske Štajerske bomo prispeli v dopoldanskih urah. Po prihod najprej skok v mesto, kjer se bomo sprehodili po simpatičnem mestnem središču. Videli bomo mestni trg, mestni trg, najstarejšo pekarno, palačo Habsburžanov do deželnega dvorca, kjer si bomo ogledali slavne ledene jaslice, ki jih v mestu tradicionalno postavijo od leta 1996 za popestritev adventne okrasitve. Sledil bo prosti čas za sprehode med stojnicami, kuhano vince ali grog. Mesto nas bo najbolj navdušilo, ko se bodo prižgale božične lučke... Zvečer odhod proti domu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.