Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Garni House 46, Beograd, Srbija - 89 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

Garni House 46, Beograd, Srbija - 89 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Načrtujete obisk v Beograd in želite namestitev zodličnim osebjem ter udobjem? Potem morate obiskati Garni House 46!

Turistični objekt se nahaja v središču Vračarja. V okvirju Garni House 46 senahaja recepcija, 8 sob apartmajskega tipa opremljene z internetom, mini barom,LCD televizorjem in modernim pohištvom. Ima tudi svojo garažo za svoje gosteter možnost najema avtomobila iz njihove ponudbe. Izpolnili bodo vse pogojetako poslovnežev kakor tudi turistov.

Beograd, glavno mesto Srbije, je tretje največje mesto jugovzhodne Evrope. Beograd je mesto mladih, v katerem prebiva več kot milijon in sedemsto tisoč ljudi. Beograjčani radi govorijo o mestnem duhu in so vedno pripravljeni za zabavo. Beograjčani slovijo po tem, da so veliki hedonisti in vedo vse o dobri hrani, vinu in glasbi. Radi se sprehajajo in zaradi tega so ulice, promenade, kavarne in restavracije vedno polne ljudi.

Beograjsko dolgo zgodovino nakazuje arhitektura stavb, ki variira od bizantinske in otomanske arhitekture do neklasične in romantične v starejših predelih mesta ter do stavb Art Noveau in neo bizantinskega dizajna novega Beograda.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.