Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Valamar Diamant Hotel - Plesni salsa klub v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 258 EUR - 3x nočitev v Superior sobi z balkonom (park stran) za 2 osebi, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Valamar Diamant Hotel - Plesni salsa klub v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 258 EUR - 3x nočitev v Superior sobi z balkonom (park stran) za 2 osebi, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživite Poreč! Mesto, ki na edinstven način združuje bogato kulturno-zgodovinsko dediščino in najsodobnejše ugodnosti ene vrhunske turistične destinacije. Počitnice v Poreču vas bodo skozi vso leto navduševale prav na vsakem koraku. Od čistih plaž z oznako Modre zastave, nočnega življenja in številnih kulturnih in festivalskih dogajanj, do zelene sredozemske okolice, ki vabi k rekreaciji, športu in avanturam. Ne pozabite na odkrivanje lepot pristne istrske notranjosti s kulinariko in enologijo, ki sta daleč znani, ter vsekakor obiščite bližnje pestro mestece Motovun, ki je zadnje desetletje znano po mednarodnem filmskem festivalu.


Šport in wellness Valamar Diamant Hotel v Poreču, ki se nahaja v oazi borovcev in čistih plaž, je od zgodovinskega mestnega jedra oddaljen le deset minut hoje. Je prva izbira pri kombinaciji aktivnih počitnic, sprostitve in posebne kulinarične samopostrežne ponudbe z možnostjo dietne prehrane. Hotel je brez konkurence v ponudbi raznovrstnih rekreacijskih vsebin in storitev, posebno za ljubitelje kolesarstva. Opremljen je s športno dvorano, ogrevanim notranjim in neogrevanim zunanjim bazenom ter sodobnim wellness in beauty centrom.


Izvrsten Wellness in beauty center Valamar Diamant Hotela v Poreču ponuja vrsto najsodobnejših tretmajev in izdelkov za popolno sprostitev, povrnitev moči, energije in lepote ter sprostitev po napornih športnih aktivnostih. Del ponudbe so bio, finska, kristalna savna, parna kopel, jacuzzi, terapija z glasbo, soba za sprostitev, masaža, aromaterapija ter celovit lepotni program, ki vključuje manikiro, pedikuro in frizerske storitve, po katerih se boste počutili kot prenovljeni.


Aktivne počitnice v hotelu Valamar Diamant v Poreču vas bodo napolnile z dovolj energije za vse leto. Jutranja gimnastika s športnimi animatorji, fitnes center, vodna gimnastika, potapljanje, tenis, aerobika, adrenalinski park in kolesarjenje po okolici Poreča ter notranjosti Istre so zgolj nekatere izmed aktivnosti, ki vam jih priporočamo. Gostom je na voljo tudi večnamenska športna dvorana, ki je odlična izbira za priprave profesionalnih športnikov, pa tudi diagnostične storitve fizioterapevta in zdravljenja poškodb pri športu. V klimatiziranem fitnes centru je na voljo 40 Technogym naprav.


Hotelska show cooking restavracija Valamar Diamant Hotela v Poreču z notranjo klimatizirano dvorano in teraso ponuja bogat samopostrežni bife z veliko izbiro domače in mednarodne kuhinje. Dvakrat tedensko za goste organiziramo tematsko večerjo − hrvaško in sredozemsko. Kulinarična ponudba restavracije vključuje tudi menije za športnike in vegetarijance. V hotelu je tudi nekaj barov. V baru se lahko sprostite po rekreaciji, v pool snack baru celo nekaj pojeste, v wellness baru se lahko osvežite po lepotni negi, lobby bar z odprto teraso pa je odlična izbira za srkanje kave.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.