Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Bejturan - Wellness oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 110 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Bejturan - Wellness oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 110 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Sarajevo in se sprostite v Hotelu Bejturan. Uživajte v bazenu, savni in udobju. Vse to v središču Sarajeva!

Hotel Bejturan se nahaja v Sarajevu, 500 m je oddaljena od živahne Baščaršije in središča mesta. Ko boste v mestu, ne izpustite obiska ene izmed restavracij in lokalov oz. čevabdžinic, aščinic, burekdžinic, kafane in slaštitarne, kot jih imenujejo Sarajevčani, z bosanskimi specialitetami, kot so čevapčiči, burek ali pregrešno dobre sladice kot je baklava. 

Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starim delom mesta, ki je poln edinstvene arhitekture še iz časov otomanskega cesarstva, vključno s številnimi kupolastimi džamijami in tradicionalnimi oblikami orientalske arhitekture, kot so konaki (prenočišča) in hanovi (gostilne).

Potem ko ujamete ritem Baščaršije, si ogledate znamenito knjižnico Vijećnico, Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo), spokojno židovsko pokopališče in se povzpnete na vrh griča, vam zastane dah ob osupljivem razgledu na to čudovito mesto.

Poleg prijetnega vzdušja, Hotel Bejturan svojim gostom nudi teraso za sončenje in pogled na vrt. Brezplačno sta na voljo Wi-Fi in parkirišče. V vseh sobah je TV z ravnim zaslonom, aparat za pripravo kave in zasebna kopalnica s kadjo ali tušem. V nekaterih sobah je tudi prostor za sedenje in klepet. V vseh bivalnih prostorih je na voljo brezplačen toaletni pribor, sušilec za lase in sobni copati.

V sklopu objekta se nahaja tudi bar, Fontana Sebilj in Latinski most sta od Hotela Bejturan oddaljena 750 m. Objekt ponuja tudi storitev najema avtomobila. Do mednarodnega letališča v Sarajevu vas loči 12 km.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.