Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DB Hotel Verona, Sommacampagna, Verona, Italija - 265 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

DB Hotel Verona, Sommacampagna, Verona, Italija - 265 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


DB Hotel Verona nudi prijetno in udobno bivanje v bližiniVerone in le 1 km od letališča. Bližina letališča je velika prednost primobilnosti, hrup pa vas ne bo motil, saj so vse njihove sobe zvočno izolirane.

Dvoposteljna soba ima posteljo, lastno kopalnico s sušilcem za lase, sef, klimoin omaro. Poleg čudovito opremljenih in prostornih sob, se ta 4* hotel ponaša tudi skonferenčnim centrom s 7 sobami, fitnessom in wellness prostorom s finskosavno, turško kopeljo, senzoričnimi tuši in čudovito strešno teraso z ležalnikiin jacuzzijem.  Za okusne obrokeposkrbijo v hotelski restavraciji Barone Rosso in baru DB44.

Hotel ponuja tudi prevoz iz letališča do hotela.

Verona je svetovno znana turistična destinacija, najbolj znana po romantičnihpripetljajih Romea in Julije. Seveda pa ne gre zanemariti tudi drugih  znamenitosti, kot so Piazza Bra z areno iz 1.stoletja, Piazza Delle Erbe in čudovite okoliške renesančne palače,Casttelvecchio – trdanjava z gradim, preurejena v muzej, za njem pa znanScaligerijev most. Ne pozabite tudi na Teatro Romano – razvaline rimskegagledališča, ki prav tako izhaja iz 1. stoletja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.