Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Aurora Lošinj - Wellness in morje za družine, Mali Lošinj, Hrvaška - 243 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Premium sobi s pogledom na park in balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena z...

Hotel Aurora Lošinj - Wellness in morje za družine, Mali Lošinj, Hrvaška - 243 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Premium sobi s pogledom na park in balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena z...

21%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Otok Lošinj je odlična izbira za zdrave in aktivne počitnice v vsakem letnem času. Borov gozd izžareva mir in lahkotnost, modro morje kliče na osvežitev, aromatično rastlinje pa širi svoje sproščujoče vonjave. V prečudovitih zalivih otoka Lošinja, obdani z borovim gozdom, boste našli hotele, vile in restavracije. Zdrave in aktivne počitnice, wellness ali družinski oddih z udobno namestitvijo, individualen pristop in profesionalne storitve osebja ter ter raznolikost vsebin, so temelj ponudbe. 

Hotel Aurora se nahaja v Sončni uvali, oddaljen je le 50 m od morja in športnih vsebin ter 20 min lahke hoje od centra Malega Lošinja. Potopljen v zelenilo borovega gozda je spoj sodobnega dizajna, udobja in vrhunske storitve. Laurus SlowSPA wellness center hotela Aurora je urejen v mediteranskem stilu, njegovo strokovno osebje pa ponuja skrbno izbrane tretmaje nege obraza in telesa. Na razpolagi je zunanji in notranji bazen z morsko vodo, bazen za otroke, savna in relax cona ter fitness.

Premium sobe so dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem (velikosti 100 x 185 cm) in so idealne za družine z najstniki ali skupine (do 3 osebe). Sobe imajo balkon in pogled na park, obkrožene so z borovci. Mini bar in postrežba v sobo sta možni z doplačilom.

Če želite organizirati poslovni dogodek ali seminar na atraktivni lokaciji ob morju je kongresni center hotela Aurora prava izbira! Na razpolago je kongresna dvorana s kapaciteto 400 mest, manjša dvorana z 20 mesti ter hotelska restavracija s 700 mesti. 

Hotel ima 393 sob – enoposteljne in dvoposteljne sobe (standard, standard plus, premium), suite in sobe prilagojene invalidnim osebam. Sobe so z balkonom, klimo, telefonom, brezžičnim internetom, satelitsko televizijo, fenom, mini barom in sefom. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.