Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Adria - Oddih na Krku, Malinska, otok Krk, Hrvaška - 141 EUR - 2x nočitev v sobi Standard ali Morje (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Adria - Oddih na Krku, Malinska, otok Krk, Hrvaška - 141 EUR - 2x nočitev v sobi Standard ali Morje (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se včudovito Malinsko na priljubljeni otok Krk, kjer vam bo dobrodošlico zaželelhotel, ki se nahaja tik ob morju in sprehajališču – Hotel Adria. Uživajte s svojo boljšo polovico v raziskovanju »Zlatega otoka«. 


Hotel Adria 3* se nahaja v središču Malinske, direktno ob morju, poleg prekrasnega sprehajališča, v bližini prodnate plaže. 


Hotel ima 39 sob, recepcija, dvigalo, aperitiv bar, restavracije (ena izmed restavracij ima veliko teraso, s katere se razprostira prekrasen pogled na zaliv in otok Cres), WI-FI v skupnih prostorih v prostoru recepcije. Sobe so standard ali pogled na morje, vsebujejo tuš/wc, sušilec za lase, sat tv. Parkirišče v bližini hotela ob doplačilu na licu mesta. 


Malinska – otoško,obmorsko, slikovito mestece, ob obali gozdnega zaliva na otoku Krk. Dolgoletnaturistična tradicija domačinov, prijetna mediteranska klima in vegetacija zvisokim številom sončnih dni in čisto morje, že več kot 100 let privlačijodomače in tuje goste. Malinska svojim gostom ponuja kopanje v čistem morju naurejenih plažah, kot tudi na zasebnih plažah in bazenih, dolge sprehode obmorju na najbolj znanem sprehajališču Rajska cesta. Bogata gastronomska ponudbav hotelih in restavracijah, disco klubi, nočni bari in plesne terase, bodo vašoddih naredili nepozaben.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.