Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Rogaška Slatina Hotels - zimski termalni čari, Rogaška Slatina, Slovenija - 204 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi Premium (hotel Zagreb) za 2 osebi, 2x polpenzion v restavraciji Kristal za 2 osebi

Rogaška Slatina Hotels - zimski termalni čari, Rogaška Slatina, Slovenija - 204 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi Premium (hotel Zagreb) za 2 osebi, 2x polpenzion v restavraciji Kristal za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Grand Hotel Sava

V hotelu se boste prepričali, da je bivanje v Grand hotel Sava nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo.  Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki maserjev, objemi termalne vode, gurmanskimi užitki v restavracijah in sladkimi  dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial. Za vse našteto pa bo poskrbelo osebje, kateremu ni vseeno, kako se pri njih počutite in s kakšnimi vtisi se boste poslovili. Ne samo, da želijo izpolniti vaša pričakovanja, želijo jih preseči in vas prepričati, da se je vredno vrniti nazaj!

 


Opremljenost Superior sob: 21m2 - kopalnica (s tušem ali kadjo), WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, brezplačen Wi-fi, večina sob z balkonom ter sobe s povezanimi vrati. 
Opremljenost Lux sob: od 21m2 – 25m2 – prenovljene s kopalnico (s tušem): WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, večina sob z balkoni.

Hotel Zagreb

Hotel se posebej ponaša z novo odprtim luksuznim ROI SPA wellness centrom, v sklopu katerega nudijo finsko savno, sanarium, parno savno, tepidarium (z ogrevalnimi stoli), solno savno, doživljajski tuš z efekti, ki traja 4-20 min, zunanji ohlajevalni bazen s temperaturo vode 22 - 26 stopinj, kopeli (gost se mora naročiti na recepciji ROI MEDICA) - doplačilo po ceniku, suha CO2 kopel - (gost se mora naročiti na recepciji ROI MEDICA) - doplačilo po ceniku


Hotel Zagreb... nekoč stavba, ki se je ob izgradnji leta 1852 imenovala Stanovanjska hiša in so jo leta 1885 preimenovali v Agram Haus, leta 1918 pa so nemško ime poslovenili v Zagrebški dom. V svoji zgodovini je od vseh objektov največkrat spremenila svojo notranjost in svojo namembnost. Večino časa je služila kot hotel, sicer pa so bila v njen tudi zdravniška ordinacija, brivski lokal, slatinski arhiv, dietna restavracija, kavarna, stanovanja, svoje prostore pa je tukaj imela tudi takratna zdraviliška uprava. Pred gradnjo so na njenem mestu podrli prvo polnilnico mineralne vode. 


Danes se hotel Zagreb**** s svojo elegantno preprosto zunanjostjo poistoveti z okoljem v katerem stoji. Posebno mesto pa je med svojimi vrstniki hotelskih kapacitet v Rogaški Slatini hotel pridobil v letu 2017, saj je v celoti osvežil in prenovil svojo notranjost. 44 sob in 7 apartmajev tipa Premium očara z naravnimi toni notranje opreme ter hkrati osveži z barvami, ki pričarajo cvetlični park v hotelski sobi. Z bivanjem v hotelu Zagreb je zgodovina Rogaške Slatine bližje kot kdaj koli poprej in s čudovitim pogledom na centralni park Rogaške Slatine je le ta še bolj pristna.


NE ZAMUDITE:

- 22. 11. do 24. 11. 2019: Wellness vikend s koncertom hrvaškega pevca Guillana 
- 5. 12. do 8. 12. 2019: V času Miklavževega vikenda (obisk Miklavža in darilo, plesni večeri, Miklavževa tržnica in ustvarjalne delavnice, svečana večerja)
- 20. 12. do 22. 12. 2019: Vikend mode in lepote
- 12. 1. do 31. 1. 2020: Dnevi detoxa
- 31. 1. do 23. 2. 2020: Mesec razvajanja (plesni večeri, piano večeri ob svečani romantični večerji v restavraciji Kaiser, romantični pohod z baklami)
- 28. 2. do 1. 3. 2019: Pustno rajanje
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.