Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DIAMANTNI PILING OBRAZA, GLOBINSKO ČIŠČENJE + VITAMINSKA MASKA+NANOS SPECIALNE KREME ZA VAŠ TIP KOŽE, VITALNOST, HIDRACIJO IN NAPETO KOŽO! IMPERIJA, LJ-BTC

DIAMANTNI PILING OBRAZA, GLOBINSKO ČIŠČENJE + VITAMINSKA MASKA+NANOS SPECIALNE KREME ZA VAŠ TIP KOŽE, VITALNOST, HIDRACIJO IN NAPETO KOŽO! IMPERIJA, LJ-BTC

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>VRHUNSKA NEGA OBRAZA PO NAJUGODNEJŠI CENI!
Ponudba zajema: Površinsko in globinsko čiščenje, diamantni piling + maska za obraz, prilagojena koži namenjena obnovitvi kože + svetovanjepopolna nega obraza z vrhunsko kozmetiko, zmanjšanje gubic in nepravilnosti na kožiREZULTATI SO VIDNI TAKOJ!Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona. Veljavnost darilnega bona je enaka veljavnosti kupona.Kupon je unovčljiv do 30.12.2019celovita obrazna nega je primerna za ŽENSKE in MOŠKEDelovni čas: od ponedeljka do petka od 6. do 21. ure, ob sobotah od 8. do 13. ure, nedelja zaprtoČe se koža na obrazu najbolj izsuši in poškoduje, ter tako pusti nepopravljive posledice, če koža ni ustrezno pripravljena!

Diamantni piling je neoperativni postopek, pri katerem gre za postopno luščenje povrhnjice kože.
Poseg lahko ponavljamo večkrat, a mora le-ta biti kontroliran in primeren koži, ki jo plast za plastjo luščimo. Kožo luščimo s kombinacijo mehanizma diamantnih konic in vakuuma, želeno globino luščene plasti pa dosežemo z ustrezno izbiro diamantne konice in pravilno nastavitvijo naprave.
Diamantni piling prav tako zmanjšuje nastale gubice, morebitne nepravilnosti na koži nastale po zdravljenju aken ali zaradi sonca in hkrati kožo čisti ter zmanjšuje pore. Za boljši učinek diamantnega pilinga se lahko predvsem že nekoliko starejši ljudje poslužujejo kombinacije pilinga z drugimi pomlajevalnimi postopki.
Število tretmajev diamantnega pilinga je odvisno od kože posameznika, čigar kožo zdravimo. Diamantni piling sam po sebini boleč postopek, kljub temu se po posegu pojavi rdečica kože, ki pa v nekaj urah izgine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.