Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermana Park Laško: Celodnevno kopanje in savnanje v Termalnem centru hotela Thermana Park Laško le 19,60 €

Thermana Park Laško: Celodnevno kopanje in savnanje v Termalnem centru hotela Thermana Park Laško le 19,60 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popolna wellness sprostitev s celodnevnim kopanjem in savnanjem v Termalnem centru Hotela Thermana Park Laško le 19,60 €, namesto 28 €! Pričarajte si popoln wellness dan z obiskom bazenov in oaze savn, kjer vam je na voljo kar 7...


Vzemite si čas zase v Thermana Parku, enem najsodobnejših termalnih centrov pri nas. Užijte sprostitev v naši blagodejni termalni vodi pod magično in edinstveno stekleno kupolo ter razstrupite telo in sprostite duha v tematskih savnah, ki govorijo zgodbo Laškega.Plavanje v termalni vodi Laško poživlja, revitalizira in razstruplja. Že iz zgodovine so znani terapevtski učinki naše naravne termalne vode, saj deluje ugodno na celo telo. Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke. Ob petkih in sobotah nočno kopanje do 23. ure. 
Vod stekleno kupolo so na voljo:bazen z valovi (31 °C),rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri (32 °C),hitra reka (32 °C),otroško vodno zabavišče (32 °C),trije whirlpooli nad bazenom (34 °C),Kneippov kotiček,tobogan.Savna Center se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete sedem savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so finske savne v obliki hiše Kozjanskega, z elementom ognja in zunanja savna Kristal, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe in savno Sanarium. Ob savnah se nahajata tudi manjši ohlajevalni bazen in bazen z ogrevano termalno vodo in masažnimi šobami.Zakaj si ne bi vzeli prost dan v tednu ter se odpravili na celodnevno sproščanje z vašim najdražjim ali prijateljem. Drug dan na delu bo zagotovo produktiven!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.