Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Natura - Doživetje pohorskih gozdov na Rogli, Zreče, Slovenija - 229 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenu Hotela Planja

Hotel Natura - Doživetje pohorskih gozdov na Rogli, Zreče, Slovenija - 229 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenu Hotela Planja

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si oddih v naravi. Izberite bivanje v HoteluNatura, ki je v sezoni 2014/2015 bil nagrajen kot najbolj priljubljen gorskihotel! Hotel se ponaša tudi z neposrednim dostopom do smučarske tekaške progein rolkarske steze. Ugodje, zdravo bivališče, zdrava prehrana in zdravo okolje,poleg tega pa še wellness sprostitev!

V Hotelu Natura se prepletata tradicija in sodobnost, gostepa očarajo tudi prečudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Hotel Naturaponuja dvoposteljne sobe, povezane sobe in apartmaje. V Tekaškem baru ali vkavarni Natura se okrepčajte, v restavraciji Brusnica pa lahko poizkusiteizbrane ’’Okuse Rogle’’ in ’’Okuse Nature’’.

Po aktivnem dnevu si privoščite sprostitev v Wellness centruNatura. Svetle barve, vonj in toplina lesa vas bodo popeljali v edinstven svetrazkošja in harmonije. Uživajte v parni savni s pohorskimi zelišči, finskisavni, savni s solnimi kristali ali bio savni, ob tem pa uživajte v pogledu nagozd, čudovito naravo. Prostor za kotiček vas bo popeljal v objem topline inpopolne tišine. Predajte se naravi v objemu pohorskih gozdov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.