Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Tubej Bohinj - Jesen v Bohinju, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 206 EUR - 3x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Uporaba turške savne v tuš kabini

Apartmaji Tubej Bohinj - Jesen v Bohinju, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 206 EUR - 3x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Uporaba turške savne v tuš kabini

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Tubej na Kobli se nahajajo ob robu Triglavskega narodnega parka na sončni strani Julijskih Alp, obkroženi z neokrnjeno naravo in lepotami Bohinjskega jezera ter okoliških gora in planin. Pridite v bohinjski raj, v katerega se boste radi vračali, in uživajte z najbližjimi!

V pristnem alpskem slogu opremljeni apartmaji Tubej na kmetiji pr’ Tubej na Kobli se nahajajo na višini 720 m na odlični lokaciji v Bohinju, ob smučišču Kobla, 100 m od gostišča Janez, in nudijo čudovit pogled na Triglav in Bohinjsko kotlino. Apartmaji so primerni za nastanitev 4-8 oseb.

Apartmaji so odlično opremljeni ter so primerni za goste, ki si želijo miru, počitka v naravi, zvrhano mero svežega zraka, smučanja, kolesarjenja, ribištva, planinarjenja in EKO turizma. Aktivni turisti si lahko sposodijo kolesarsko opremo, smučarsko opremo ali sanke. Pri njih lahko izbirate: ali si sami pripravite zajtrk ali kosilo v apartmajih,  ali pa vam oni postrežemo domačo bohinjsko hrano v na novo odprtem družabnem prostoru TUBEJ, namenjenem samo gostom apartmajev Tubej, na terasi pa si lahko pripravite tudi jedi z žara.

Apartmaji za do 4 osebe: 1 spalnica, dnevna soba, kuhinja, kopalnica. Apartmaji za od 5 do 8 oseb: dupleks studio, kuhinja, mansarda, dnevna soba, kopalnica (v vsaki kopalnici turška savna v tuš kabini).

Lokacija omogoča resnično sprostitev v naravi, sredi gozda in travnikov z mnogimi sprehajalnimi in kolesarskimi potmi. V bližini (150 m) je park damjakov ter rekreacijski center Tubej (smučarska šola, izposoja smuči, sankališče, ski rafting, tekaške proge, kolesarski poligon, trim steza, prostor za poletne ali zimske piknike v manjši brunarici, smučarsko tekmovalni poligon Ravne, poligon za učenje osnovnega jadranja s padali itd.).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.