Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Bungalovi - Jesen v Termah Ptuj, Ptuj, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v bungalovih Term Ptuj za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in večerja v restavraciji Zila) za 2 osebi

Bungalovi - Jesen v Termah Ptuj, Ptuj, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v bungalovih Term Ptuj za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in večerja v restavraciji Zila) za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si sproščujoč inugoden oddih v Termah Ptuj!

Simpatični bungalovi vaspričakujejo v osrčju zelene oaze, v Termah Ptuj. Naselje ima 20sob, ki vsem svojim gostom zagotavljajo udobje, urejene pa so pohotelskih standardih. Le 200 metov vas loči od bazenov oziromaTermalnega Parka Terme Ptuj, malo manj pa od Grand Hotela Primus.Prednost bivanja v bungalovih je zagotovo več zasebnosti inoddaljenost od centra dogajanja, a kljub temu bližina vseh storitev,ki jih potrebujete za sproščujoč oddih.

Bazeni: V bazenih se lahkosprostite sami ali uživate v družbi. Obsegajo velik notranji intermalni bazen z izhodom v zunanji termalni bazen ter otroški bazenz igrali. Poleg notranjih bazenov sta na voljo še dva whirlpoola.Gostje se med obiskom bazenov lahko okrepčajo v bazenskem baru, kiponuja pijačo, prigrizke in sladice. Zunanji bazeni Termalnega Parka se ponašajo z velikim sistemom toboganov (7 bazenov: otroški, rekreacijski z valovi, masažni bazen, olimpijski bazen, počasna reka in 2 toboganska bazena. Bazeni so odprti glede na vremenske razmere).

Savne:
Svet savnohranja tradicijo rimskih kopališč, ki so obsegala več vrstkopalnih sob, potilnico, kopeli z vročo in hladno vodo terpočivališče. Vse to v sodobni obliki najdete v Primusovem svetusavn. Različne finske in turške savne vam bodo savnanje predstavilev novi luči.

Fit kulinarika
: V Termah Ptuj sledijozapovedim uravnotežene prehrane, zato skupaj s priznanonutricionistko oblikujejo jedi in nasvete za prehrano. Obroke gostovobogatijo z zdravo, a kljub temu okusno hrano. Gostje lahko izbirajojedi z manj kalorijami, proti stresu pa učinkujejo tudi prav ničskromne sladice. Poskusite noro dobro Primusovo tortico s tekočočokoladno sredico.

Golf z vodnimi ovirami:
Vneposredni bližini Hotela Primus se nahaja golf igrišče, ki jeposebej atraktivno zaradi razgibanosti in številnih vodnih ovir.Posebej zanimiva je 14. luknja s spektakularnim udarcem na otok.

Aktiven oddih:
Olimpijski in notranji rekreativni bazen bosta prispevala knabiranju plavalnih kilometrov. Ob hotelu boste spretnost lahkodokazovali na golf igrišču. S kolesi se lahko popeljete skozivinorodno okolico. Na voljo so tudi brezplačne vodene vadbe infitnes (tudi na prostem).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.